2777
2789
عنوان

کسی هست روانشناس باشه

73 بازدید | 17 پست

دوستان کسی اینجاهست روانشناس باشه بتونم یکم باهاش دردودل کنم حالم اصلا خوب نیست و شرایط تماس تلفنی با۱۴۸۰رو ندارم

فقط ینفرباشه پیشش گریه کنم💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🫠🥲شاید باورت نشه من خودم روانشناسمیعنی نسخه پیچ همه و مریض خودم

هعی منکه سردرد دارم پنج شیش روزه شدیدا هم اینکه ناراحت و عصبی و استرسیم فکنم سردرد ام بخاطر ناراحتیه🥲تو چته؟

زندگی پر حیاهوی پوچ

دعوا داری بیا بزن شایددلت خنک شه

من مدرک روانشناسی ندارم اما خیلی کتابای روانشناسی خوندم .. کسایی که مثل تو اول میگن فقط دنبال دردودل و .. هستیم بعد که اوکی میگیرن یه قدم جلوتر میان و میگن نه .. باید روانشناس هم باید باشه .. یعنی توقع شون بالاتره .. فقط درددل نی .. راه حل اصولی هم برا دردشون می خوان .. خب باتوجه به علاقه زیادم به این رشته و شناخت روانشناسا و جامعه ایی که توش هستیم می دونم خودت خودتو سرکار گذاشتی .. پس تو هم مثل من منت هیشکی رو نکش شروع کن کتاب های روانشناسی رو خوندن که برا خوددرمانی مناسب باشه و آویز کسی نباشی .. می تونی بااین شروع کنی .. اگه دلت خواست ..

زندگی عاقلانه نوشته آلبرت الیس و رابرت هارپر نشررشد با جلد سفید آبی

من مدرک روانشناسی ندارم اما خیلی کتابای روانشناسی خوندم .. کسایی که مثل تو اول میگن فقط دنبال دردودل ...

گلم من کل کتابا و اطلاعاتی که شمادارین رو میتونم ترجمه و ساده شده تحویلت بدم🙏🏻خود یک روانشناس ماهی چند بار به تراپیست مراجعه میکنه تا حالش خوب بشه واون فشار ازش کم بشه منم الان دسترسی نداشتم و فقط برای خوب شدن حالم بود که پیام دادم اینجاو بعدمدتها اولین بارم بود سؤال پرسیدم شماهم وقتی نمیتونید کمکی کرده باشید منتظرباشید شاید یکنفردیگه بتونه و اظهار نظر منفی نکنید

وخیلی از درمانگرا هستن فقط جنبه مادیات مراجع رو نگاه نمیکنن مثل خود من

بازم مرسی از نظرو پیشنهاداتت

چی اذیتت میکنه؟ مسکن بخور عزیزماگه مربوط به مسائل دیگه هست که راه حل زیادی هست

خیلی چیزا متاسفانه 

خوردم قرص فایده نداشته 

فکرو خیال ولکنم نیست که لعنتی 

زندگی پر حیاهوی پوچ