2777
2789
عنوان

زن داداشمو انفالو کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1890 بازدید | 128 پست

ما هم به عروسمون هی رو دادیم هی براش سنگ تموم گذاشتیم. داداش احمقمم هی پرورش کرد و فکر کرد الان زن گرفته دیگه از مادر و پدر و خانواده کلا بی نیازه. هرچی ناراحتی از بچگی داشت، برا دختره تعریف کرده بود ....

کمتر از یکسال طلاق گرفت رفت....

تازه مهریه شم باز بابای بدبختم داد....

داداشم نفهمه بهش گفتم تو ده سال دیگه هم عاقل نمیشی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کار ب دادگاه و پاسگاه برسه پسره نیفته ب ... خوردنچون گیر مهریه و نفقه میفتهبعدشم معمولا داماد ب حرف ...

ن بعضی جاها جوابه ..ریدم ک میگم

" از آن ها که تسلایشان می دادم ‌‌‌‌‌                                          غمگین تر بودم ..."

ما چهار تا عین زن داداشت داریم دیگه کلا رابطه خواهر برادری رو بعد ازدواج داداش باید بوسيد گذاشت کنار داداش کیلو چند بذار بره پی بختش فکر‌کنید غریبه ست بخدا همه داداشا اینجورن فکر‌نکن داداش خودته فقط 

چقد همچین دخترایی بدبختن تمام عقده هاشو اورده سر یه حانواده خالی میکنه اسی بزنید زیر دمش پرتش کنید طلاق میخاد ب درک اسفلع سافلین بگیره نکبت 

اگه دیدین داداشت طرفشو گرفته و شده دشمنتون دوتاشونون بندازین بیرون چقد پر روعه گدا گشنه این عتیقه ها رو از کحا پیدا میکنین باهاشون قطع ارتباط کنید اینا کایه عذابن بگید برید دنبال زندگیتون دیگه سمت ما نیایین

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

بیشتر ببینید
فقط طلاقش بدید .بکشونیتش دادگاه پاسگاه ببینه.گوه میخوره از ترسش والا ..ان خانم پرو

مگه با اسی ازدواج کرده که طلاقش بده؟ فعلا که شوهرش راضیه از زندگیش بخوان حرفی بزنن کلا قطع رابطه میکنه با خواهر مادر پس راهنمایی نکنید که بدتر دل استارتر بسوزه

ما چهار تا عین زن داداشت داریم دیگه کلا رابطه خواهر برادری رو بعد ازدواج داداش باید بوسيد گذاشت کنار ...

داداش من سه ساله ازدواج کرده خداشاهده از قبل هم بهتر شده خداروشکر تو این سه سال نه ما حرفی زدیم نه عروسمون احترام همو خیلی داریم در بعضی از مواقع پشت عروسیم 

من میام تو سایت میبینم این چیزا رو

"هرچیزی لایق توجه مَن نیست"...💞

چقد همچین دخترایی بدبختن تمام عقده هاشو اورده سر یه حانواده خالی میکنه اسی بزنید زیر دمش پرتش کنید ط ...

داداش ابله  م تو محل کارش  حتی نزاشت بریم تحقیق  از بس عزت نفسش پایین

خدا زندگی و بخت به چه کسایی میده

تقصیر خودتونه موقع انتخاب دقت نکردید

این خانم آتیش بیار معرکه است، خدا به برادرت رحم کنه

قطع ارتباط کنید، ان شالله زندگیشون پایدار باشه

ن بعضی جاها جوابه ..ریدم ک میگم

اینجا که پسر از شرایط راضیه

و پسر ب حرف خواهرش زن طلاق نمی‌ده و صنف محترم تیبا سواران مترصد فرصتن که برن مهریه و نفقه بگیرن

الان پسرا از دادگاه و طلاق و مهریه میترسن نه دخترا ،اونیکه تو دیدی دختره مظلوم بوده

عروس ما دویست کیلومتر از ما دوره تو خیابون پدرومادرش زندگی میکنه

سالی،مناسبتی ک میاد،بق کرده و هر وقتم برمیگرده تا یک ماه با داداشم جنگ وبحث میکنه،سرمساعل پیش پا افتاده ومن دراری

البته داداشم میگه با خانواده خودشم همینه وروانپزشک بردم

ولی روی داداشم هم کاملا تاثیر گذاشته

ما ک ب لحظه ناراحتی هیشکس راضی نیستیم

داداش ابله م تو محل کارش حتی نزاشت بریم تحقیق از بس عزت نفسش پایین

خب ولش کنین بحال خودشون فقط بگید برید سمت ما پیداتون نشه خودتون از یه عمر هذاب راحت کنید

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

بیشتر ببینید