2777
2789
عنوان

خسته شدم از فاميلاي حسود

255 بازدید | 25 پست

من بيني مو تازه عمل كردم تقريبا چهار ماهي ميشه بعد امروز رفتيم خونه خالم اينا دخترخالم برگشته به اون يكي خالم منم ميخوام برم عمل بيني تا ديروز اصلا نميخواست بره فقط ميترسم زشت بشه زشت در بياد از اون ميترسم بعد اون يكي خالم گف بيا دكتر دختر خالت برو منم گفتم اره برو اون عمل كنه برگشت گف نه نميخوام خودم بهترشو پيدا كردم تو فلان شهر اون بهتر عمل ميكنه نميخوام زشت بشم بخدا الان دارم از حرص ميتركم از وقتي عمل كردم يه بار نگفته مباركه مردمم دخترخاله دارن منم😢😭😭😭

يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃

خب الان تو حسودی کردی ن اون🥲

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب الان تو حسودی کردی ن اون🥲

اينكه به بيني من هي ميره مياد تيكه ميندازه عوض نشدي فلاني عمل كرده خوشگل شده اينا يعني چي

تازشم من بهش گفتم بيا ببرمت دكتر خودم چه حسادتي اون برگشته بهم ميگه نه نميخوام زشت شم 

يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃
کلا همینه معمولا میرن پیش یه دکتر دیگه که بگن تو زشت شدی مگه اینکه خیلی باهات صمیمی و یه تیم باشن که ...

من خودم بيني خودمو خيلي دوست دارم خوب شده 

هر کی یه سلیقه ای داره ولی بی ادبی کرده

من واقعا اينطوري دل نميشكنم خيلي خسته شدم خيلي باهمشون مهربون بودم 

تو خانواده ما داره 🙂

ی کم خودشیفته تشریف داری انگار

همه دارن روز ب روز توی تحصیلات و کمالات از هم سبقت میگیرن ، بعد امثال تو بخاطر ی عمل بینی فکر میکنید الان سوفیا لورن شدین

بزرگترین گنج زندگی پدر و مادرم ، ارزشمندترین دارایی پسر و دخترم ، تکیه گاهم همسرم❤️

اينكه به بيني من هي ميره مياد تيكه ميندازه عوض نشدي فلاني عمل كرده خوشگل شده اينا يعني چيتازشم من به ...

اخه اینارو نگفتین اول

ولش کن طرف خود درگیری داره من مطمئنم شما قشنگ بودی قشنگ تر شدی 

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

بیشتر ببینید
ی کم خودشیفته تشریف داری انگارهمه دارن روز ب روز توی تحصیلات و کمالات از هم سبقت میگیرن ، بعد امثال ...

عزيزم من استعداد تحصيل ندارم استعداد درس خوندن ندارم هيچي نداااارم خب پس برام اين چيزا مهمه كمالاتم ندارم كلا مشكل دارمممممممممممم

کلا قید ادمای دورتو بزن منم چند وقته به این نتیجه رسیدم

بخدا خستم كردن ديوونم كردن يه عده الان اينجا ميان ميگن عمل بيني چيه فلان والا تو همين خانواده ما من سر اين عمل چه حرفا كه نشنيدم