2777
2789
عنوان

خسته شدم از فاميلاي حسود

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 25 پست
اخه اینارو نگفتین اولولش کن طرف خود درگیری داره من مطمئنم شما قشنگ بودی قشنگ تر شدی

نه بابا من اصلا نميگم كه من خوشگلم اصلا بحث اين نيس بحث اينه كه به مني كه دارم با مشكلاتم ميجنگمم حسادت ميكنن نميدونن چيا ميكشم 

يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃
عزيزم من استعداد تحصيل ندارم استعداد درس خوندن ندارم هيچي نداااارم خب پس برام اين چيزا مهمه كمالاتم ...

عزیزم آروم باش

اصلا اهمیت نداره دخترخالت چی میگه

ایشون حرف زشتی زده و سطح خودش رو آورده پایین

و شما هم شعور خودت رو نشون دادی که دکترت رو میخواستی معرفی کنی

پس بی‌خیال باش مهم اینه خودت بینیتو دوست داری لذت ببر از عمل بینیت و اونو رها کن

مبارکت باشه قشنگم 😘❤️

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا من اصلا نميگم كه من خوشگلم اصلا بحث اين نيس بحث اينه كه به مني كه دارم با مشكلاتم ميجنگمم حس ...

آدم حسود همه جا هس حسادتم از عقده میاد 

با آدم عقده ایم نباید بحث کنی گناه داره

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

بیشتر ببینید
عزیزم آروم باشاصلا اهمیت نداره دخترخالت چی میگهایشون حرف زشتی زده و سطح خودش رو آورده پایینو شما هم ...

ممنون از مهربونيت واقعا نميدونم چند روزه اعصابم داغونه اينم كه بدتر اصلا بحث عمل اين چيزا نيس همين طوري دلم گرفته اينم كه بيشتر رومخم رف 

يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃
آدم حسود همه جا هس حسادتم از عقده میاد با آدم عقده ایم نباید بحث کنی گناه داره

اوهوم 

اينكه به بيني من هي ميره مياد تيكه ميندازه عوض نشدي فلاني عمل كرده خوشگل شده اينا يعني چيتازشم من به ...

ولش کن بگو خیلی زیبا بودم همش چشم میخوردم گفتم زشتم کنن تا حسودا چشمم نزنن و ب ارامش برسن بخند و رد شو هرکس و هرچیزی ارزش اعصاب خوردی نداره 

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢
ممنون از مهربونيت واقعا نميدونم چند روزه اعصابم داغونه اينم كه بدتر اصلا بحث عمل اين چيزا نيس همين ط ...

آدم وقتی دلش میگیره بیشتر با حرفای دیگران بهم می ریزه

بعدا که فکر می‌کنه میگه حرف خاصی هم نزده چرا انقدر من خودمو ناراحت کردم 🥲

الانم آروم باش

پاشو برو وضو بگیر نماز صبحت رو بخون و با خدا صحبت کن آروم میشی

ممکنه حرفم واست عجیب باشه ها بخصوص برای کسایی که کلا اهل نماز نیستن ولی نماز خیلی آدم و آروم می‌کنه بخصوص نماز صبح و چند آیه قرآن و اینکه با خدا درددل کن آروم میشی

خدا خریدار دل های شکسته است و دعای دل های شکسته رو مستجاب میکنه ❤️

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

ولش کن بگو خیلی زیبا بودم همش چشم میخوردم گفتم زشتم کنن تا حسودا چشمم نزنن و ب ارامش برسن بخند و رد ...

نه بابا من كلا چيزي نميگم ورد ميشم ولي بعدش تو خودم ميريزم

عزيزم براي مامانت هم ده صلوات فرستادم 

نه بابا من كلا چيزي نميگم ورد ميشم ولي بعدش تو خودم ميريزمعزيزم براي مامانت هم ده صلوات فرستادم

پس حرص نخور مشخصه داره میترکه ..حالا اگ گند نزدن تو دماغش.

مرسی عزیزم الهی هرچی ازخدامیخوای بهترینش نصیب قلب مهربونت بشه🥹

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢
آدم وقتی دلش میگیره بیشتر با حرفای دیگران بهم می ریزهبعدا که فکر می‌کنه میگه حرف خاصی هم نزده چرا ان ...

اره واقعا من بيشتر توخودم ميريزم نماز نميخونم يعني خيلي سعي كردم كه شروع كنم بخونم هي امروز وفردا 

ولي تو خلوتم هميشه باخدا حرف ميزنم ولي اونم نميخواد بشنوه انگار 

پس حرص نخور مشخصه داره میترکه ..حالا اگ گند نزدن تو دماغش.مرسی عزیزم الهی هرچی ازخدامیخوای بهترینش ن ...

سعي ميكنم اروم باشم 🙂

ممنونم ازت عزيزم ممنون كه اينقد مهربوني