2777
2789

هیچی 

چت با دختری که بجای همت برای مفید بودن تاپیک حس ششم و شوهر میخوام میزنه کنسله. زن متاهل که دنبال عشق ممنوعست داخل اصلا ادم حساب نمیکنم.43سالمه هستم  لیسانس هتلداری بعلاوه لیسانس المانی. ارشد المانی و بعلاوه انگلیسی. دکترا مدیریت جهانگردی. سابقه کاری حدودا 15 سال. استعفا دادم. قصد ازدواج هم ندارم و هرگز نداشتم دلیلش براتون خیلی خیلی غیر قابل درکه ولی مینویسم ازدواج امری نیست که به صلاح من باشه ... خلاصه تر میشه اینکه باطن زندگیم خودمو کشته ظاهرش بقیه رو 

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خوب بود اما یه معضل فرهنگی داشتیم که خیلیا دچارش بودن اینکه همه اولویت بودن غیر خود آدم همش نگران قضاوت دیگران بودیم بخاطر دختر و پسر خوب بودن و نظر مردم از خیلی علایقمون گذشتیم نه نمیتونستیم بگیم حتی حق به خودمون نمی دادیم بخاطر احترام و ... 

هیچ وقت مزه شبای یلدا شب نشینیا عیدی نوروز عزاداریای محرم و جشنای نیمه شعبان رو فراموش نمیکنم . بدون بهوونه عصرای جمعه میرفتیم به فامیل سر میزدیم مهمونیای دعوتی فقط واسه فامیلایی بود که باهاشون رودربایستی داشتیم

اون موقع ها ارزش بودکوتاه اومدن

ارزش بود! ولی بخوای مقایسه کنی البته شاید برای من باشمافرق کنه زیادکوتاه اومدیم چیزی ک میخواستیم رووقتی میدیدیم شرایط گرفتنش نیست میگفتم نمیخوام همین یعنی برای خودمونم ارزش قائل نبودیم البته نظرمنه 

زندگے واقعا بسیار ساده است !از هر دست بدهیم ،از همان دست می‌گیریم !هرطوری ڪه درباره‌ے خود بیندیشیم ،برایمان به واقعیت مبدل می‌شود .من معتقدم ڪه هرڪسے از جمله من ،مسئول همه اتفاقات خوب و یا بد در زندگیش است …! 
بیشتر ببینید

برگذاری کنسرت متالیکا و لینکین پارک و اسلیپنات، دیدن جوی جوردیسن و بقیه متال ارتیست ها و هدبنگرهای معروف. فقط همینها حسرتهای من از بچگی تا همین الان... حسرت دیگری ندارم

خوب بود اما یه معضل فرهنگی داشتیم که خیلیا دچارش بودن اینکه همه اولویت بودن غیر خود آدم همش نگران قض ...

این انتخاب شخصی هست منکه هیچ وقت اینکارو نکردم. در زمانی که همه چادری بودن من بولیز شلواری بودم بیست سال و اندی پیش موهامو قرمز رنگ میزدم و اهنگ متال گوش میدادم، هیچ وقتم هیچ کسی نظرش برام مهم نبود. 

دهه شصت بهترین دهه بود همه دلاشون پاک بود محبت زیادتر بود از در منزل میومدی بیرون همسایه رو می‌دیدی احوالپرسی از مادر تا جد اجداد می‌کردند و همسایه ها همیشه جویای احوال هم بودن خوشی ها بیشتر بود خانواده مفهوم داشت همه درکنار هم خوش و خرم الان همه چی برعکس 

خداوندا هر کسی بچه نداره ودلش بچه میخواد هر چه زودتر دلشو شاد کن بچه دار بشه و همه ی کودکان رو در پناه خودت خوشبخت و عاقبت بخير بگردان انشاالله هر چه زودتر جنگ در غزه پایان بپذیرد و کودکان غزه نجات پیدا کنند از این جنگ وحشیانه😔💕
بیشتر ببینید