2777
2789
عنوان

امروز موقعی که رفتم تو حرم

217 بازدید | 35 پست

باور کنید برا خودم یادم رفت دعا کنم 

چون اولین بار هم بود میرفتم حرم رضوی 

فقط برا شما و کسایی که مشکل داشتن مثل نهال و فائزه و دخترایی مثل ریحانه که کنکور داشتن

درکل منظورم اینه که همتونو دوست دارم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبول باشه خوشا به لحطاتت

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید

عزیزم حاجات روا انشالله 

امام رضا خودش به قلب مهربونت نگاه کنه عزیزم 

واسه منم دعا میکنی ؟؟ خیلی دلتنگم آرزوم اینه رابطمون درست بشه ی رابطه دوطرفه 

من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...

سلام ممنونتونیم الله خدامادرالله خدامادرالله خدامادراالله خدامادرخانم سادات الله مادرخانم سادات الله خدامادرخانم سادات الله خدامادرخانم سادات الله خداخدامادرخانم سادات الله خداخداالله خداعمه خانم سادات خداعمه خانم خدادخترخانم خانم سادات خداخدادخترخانم خانم خداالله خدا خانم خانم سادات الله خداخانم خانم سادات خداالله خانم خانم سادلت الله خدا خانم خانم سادات الله خدامادرخانم سادات الله خدا خداشکراخداشکرت🕋💓🕋🕋🕋🕋✅️🕋🕋🕋🥰😍🌍🌍🫀🌸🫂🖤🩷🌠🚩🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🚩🚩🕋🚩🚩🕋🕋🚩🕋🚩🚩🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🚩🚩🌠🩷🖤🫂🕋🫂🫀💚🕋🩵💓✅️🥰🕋🕋🕋🕋😍🕋🚩🕋🚩🕋🕋🕋🌍🕋🌍🕋🌍🕋🕋🕋🕋🚩✅️🌠🖤🫂🫀💚🩵💓✅️🥰🚩🕋🌍🕋🕋🌍🕋