2777
2789

طلاق عاطفی گرفتیم ۱۰روزه هیچ ارتباطی نداریم ومثل خواهر برادریم حتی کمتر دوتا بچه دارم شرایط جدایی ندارم 

فقط فیلم میبینم توی کوشیم و چرخ زدن توی اینستا مهمونیا عیدم تموم شد ینی خودمم نمیرم خونه مامانم چون خیلی غمگینم و متوجه میشن شهرمونم کوچیکه و بجز پارک جایی نداره اون میره بیزون من تنها با بچه ها توی خونه چیکار کنم؟؟

راستی ادم حساسیه میخام عکس خودمو بزارم پزوفایلم بسوزه این کار بکنم یا نه؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوووو حالا ده روزه ده سال که نیست

سعی کن رابطه تون رو ترمیم کنی 

زندگی بالا و پایین داره

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
بیشتر ببینید

دعوا رو بدتر  نون‌۱۰ روز چیزی نیس که نتونید حل  کنید‌یعنی مشکلتون قدیمی و کهنه نشده‌ هنوز

نذار  این قهر و جدایی عادی بشه

که اگه عادی بشه میشه روال زندگیتون

بخاطر بچه ها هم که شده مشکلتون رو گره گشایی  کنید

ده روز که نمیشه گفت طلاق عاطفی....یه چایی خوش رنگ و خوش طعم درست کن تو اون استکان خوشگلات بریز با شیرینی و شکلات بعد شام یا عصر که خونه میاد با هم بخورید گپ بزنید...بازی کنید...طلاق عاطفی چیه

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️