طلاق عاطفی گرفتیم ۱۰روزه هیچ ارتباطی نداریم ومثل خواهر برادریم حتی کمتر دوتا بچه دارم شرایط جدایی ندارم
فقط فیلم میبینم توی کوشیم و چرخ زدن توی اینستا مهمونیا عیدم تموم شد ینی خودمم نمیرم خونه مامانم چون خیلی غمگینم و متوجه میشن شهرمونم کوچیکه و بجز پارک جایی نداره اون میره بیزون من تنها با بچه ها توی خونه چیکار کنم؟؟
راستی ادم حساسیه میخام عکس خودمو بزارم پزوفایلم بسوزه این کار بکنم یا نه؟؟
در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ رفت؟
ده روز که نمیشه گفت طلاق عاطفی....یه چایی خوش رنگ و خوش طعم درست کن تو اون استکان خوشگلات بریز با شیرینی و شکلات بعد شام یا عصر که خونه میاد با هم بخورید گپ بزنید...بازی کنید...طلاق عاطفی چیه
❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️
من یک ماه و نیم طلاق عاطفی دارم دقیقن مثل خواهر و برادریم با هم یادش بخیر مجرد ک بودم میومدم نی نی سایت کسی میگفت با شوهرم رابطه ندارم و طلاق عاطفی خنده ام میگرفت ولی الان خودم دچارشم