2777
2789
عنوان

تلگرام

89 بازدید | 11 پست

سلام من یکی بهم پیام داده داخل تلگرام الان رفتم پیگیر شدم شمارش رو پیدا کردم اما شمارش به اسم یکی دیگه بوده حالا راهی داره پیداش کنم از طریق ای پی یا هرچی 

بعدشم پیام هایی که داخل تلگرام حذف شدن از راه قانونی میشه برشون گردوند؟

لطفاً کسایی که میدونن جواب بدن

پیام های حذف شده تلگرام رو فراموش کن

پرینت پیام های دیگه هم فقط با دستور قاضی ممکن هست

بیشتر از این نمیتونم این سایت رو تحمل کنم...واقعا نود درصد کاربرا چیپ و عقده ای و بی فرهنگن...تا الانم از روی تنهایی میومدم این سایت...خلاصه اگر ریپلای زدین و جواب ندادم،بدونین برای همیشه از این حموم زنونه رفتم....1404/01/10

بیشتر ببینید

اگر بتونی ثابت کنی اون خط دست اون فرد بوده،میشه محکومش کرد

در غیر این صورت زیره به کرمون بردنه

بیشتر از این نمیتونم این سایت رو تحمل کنم...واقعا نود درصد کاربرا چیپ و عقده ای و بی فرهنگن...تا الانم از روی تنهایی میومدم این سایت...خلاصه اگر ریپلای زدین و جواب ندادم،بدونین برای همیشه از این حموم زنونه رفتم....1404/01/10

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی با دستور دادستان هم نمیشه از رو ایپی گوشی پیداش کرد

راستش این مورد رو نمیدونم

من چند وقت پیش یک پسره ای مزاحمم میشد[حتی تاپیک هم زدم]

پیام های پاک شده تلگرام رو نمیشد برگردوند

اس ام اس ها هم فقط تا چند ماه پیش تو سیستم بود،قبلی تر ها پاک شده بود

پسره با چندددد خط مختلف پیام داده بود،اما خیلی هاش به نام خودش نبود و نمیتونستم ثابت کنم کارِ خودشه

بیشتر ببینید
ای داد بی دادحالا چرا رفتی پیگیر شدی بلاکش میکردی راحت تر بودی

چندبار بلاک کردم

اما هردفعه با خط دیگه پیام میداد

روااانیم کرده بود

الان تو تاپیکم تگت میکنم

بیشتر ببینید

چرا پیامارو میخای برگردونی ؟ 

بچها هرکی امضامو دید تا اخر بخونههههههههه لطفا واسم دعا کنین دردسر برام درست نشه اونی ک میخاد دردسر درس کنه برام منصرف بشه یدونه برام صلوات بفرستین خدا هرچی میخایین بهتون بده اگ دعا کردین لایک کنین بفهمم حداقل 😢😢دعام کنین گناه دارم بخدا😔اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

بیشتر ببینید