2777
2789
عنوان

شوهرم حسابم خالی کرد شما هم باشید ناراحت میشید خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 42 پست
یارانه ندارم سرکار نمیرم چون همش میگه رفتی سرکار باید حقوقت بیاد تو زندگی

خوب کاری میکنی سرکار نمیری اینجا یه خانمی هست شرایط، شما و سرکارمیره حقوقشو شوهرش، میگیره 

یعنی من خدا میدونه چقد حرص میخوردم 

میترسه ک مستقل بشی این حرفو هم از عمد میزنه ک تو نری سرکار چون خانوما دوست دارن پولشون برای خودشون ب ...

چون خواهراش اینجورین چون خواهراش از شوهراشون میکشن و جدا میشین یه خواهرش 3 تا شوهر کرده از همشون مهریه گرفته و کلی پول کشیده اون یکی هم شوهرش وضعش خوبه بدونی ک شوهره بفهمه خونه خریده بعد شوهر منم میدونه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خوب کاری میکنی سرکار نمیری اینجا یه خانمی هست شرایط، شما و سرکارمیره حقوقشو شوهرش، میگیره یعنی من خد ...

خب شوهرم مطمئنم برم سرکار حقوقم میگیره همیشه میگه حق نداری حقوقت هرطور دلت خواست خرج کنی باید من خبر داشته باشم باید بیاد تو زندگی 

یعنی ۴۰۰ ته حسابت بود اونم برداشت ؟خب چرا انتقال دادی؟

اره چون رسوا بازی در اورد چون یبار اینکارو کردم گفت پولم بالا کشیدی و رسوا بازی و میخواست بدش قسط وامی ک ب اسم خودمه دامه

منم کارتم حدود 6میلبون هست رفته بودم دکتر اما کارت شوهرمو بردم واسه همه چی از کارت اون کشیدم در آخر ...

ببخشید ولی پاره شدم از خنده😂😂😂😂👌👌👌

مخصوصا اون دوبرابر پس دادن 😂👌

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

خیلی از مردها اینطورین. من نمی دونم چه فعل و انفعالاتی تو مغزشون صورت می گیره. مخالف اینن که زن پس انداز داشته باشه. یکی از نزدیکان من به خاطر همین رفتار شوهرش در شرف طلاقه

خیلی دلم میخواد برم سرکار اما میترسم بدتر بشه

یه چند ماهی امتحانی برو و از اول سفت و سخت بگو حقوق میگیرم نصف برای خونه نصف برای خودم و حقوقت رو از مبلغ واقعی کنتر بگو هرچی رفتی سر کار بگو بهت نقدی بدن یه کارت جدا درست کن بریز به اون کارت 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید
همیشه یه حساب مخفی داشته باش اون5تومن رو میریختی تو اون واسه اینجور مردا نباید قدمی برداری نبایدبفهم ...

اون پول خودش داده بود چطور مخفیش میکردم تک تک حسابام چک میکنه