2777
2789

۲ روز پیش تقریبا یعنی ۵ روز مونده به تاریخ پریودم مارک مدیکور زدم منفی بود کاملا. اما امشب یعنی ۲ ۳ روز مونده به پریودم گود سنس زدم ی هاله خیلی کمرنگ اند اخت... 

یعنی امید وار باشم ؟ فردا دوباره امتحان کنم... خیلی عجله دارم برای فهمیدن اما آزمایشگاه ها هم بسته اس  

فقط 33 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببخشید باید چن روز از موعد پریود بگذره ک بشه بی بی چک زد من دو سه ماهه پریودم چن روز عقب میفته بیبی ...

اره ولی چند تا تاپیک خوندم گفتن قبل پریود زدن و هاله انداخته امیدوار شدم....

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اره ولی چند تا تاپیک خوندم گفتن قبل پریود زدن و هاله انداخته امیدوار شدم....

بله همینطوره..اگه باردار باشید ۱۴روز بعد از لقاح بی بی چک حتماااا نشون میده..

من تاریخ اقدامم ۲۲اسفند بوده.درست موقع تخمکگذاریم.و ۷فروردین یعنی ۴روز پیش بی بی چکم مثبت شد به خواست الله‌.

بارداری قبلمم به همین صورت بود دقیقا..

بله همینطوره..اگه باردار باشید ۱۴روز بعد از لقاح بی بی چک حتماااا نشون میده..من تاریخ اقدامم ۲۲اسفند ...

خوب خداروشکر ممنون😍🥰

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هاله داره عزیزم..صبر کن دو روز دیگه بازم امتحان کن..ان شاءالله دل شاد بشی

ممنون گلم... دوباره امشب امتحان کردم پررنگ شده 🤩ولی میترسم نکنه کاذب از بس تاپیک هایی خوندم که میگن الکیه و..

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون گلم... دوباره امشب امتحان کردم پررنگ شده 🤩ولی میترسم نکنه کاذب از بس تاپیک هایی خوندم که میگن ...

نه عزیزم کاذب نیست..مبارک باشه..من که فعلا به هیچکس نگفتم خبر بارداریمو..تا تعیین جنسیت به هیچکس نمیگیم.خودم و شوهرم قرار گذاشتیم..

نه عزیزم کاذب نیست..مبارک باشه..من که فعلا به هیچکس نگفتم خبر بارداریمو..تا تعیین جنسیت به هیچکس نمی ...

منم هفته پیش آزمایش دادم مثبت شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40