2777
2789
عنوان

نمیشه بگم متنفرم ازشون ولی

149 بازدید | 12 پست

از دایی و خالهام . برا ازدواجم چون با همسرم آشنایی قبلی داشتیم هرچی خواستن پشتم گفتن ۶ ماه و خورده ای نامزد بودیم همسرم ۳ بار ۲ روزه اومد و رفت میگفتن میخوان یکاری کنن ک میاد میره

حالا عروسی دختر خالمه ۲ ماهه نامزدن پسره ۴ بار ۱ هفته و ۱۰ روز میمونه ولی کسی چیزی نمیگه تهشم بهونشون اینکه چون رو دستمون مونده بود ردش کردیم چیزی نمیگیم کادو ب من خالها هر کدوم ۴ و ۵ و ۷ ت دادن دایامم همین دادن دوتا دیگشونم تبریکم نگفتن حتی عروسیمم نیومدن دایام چون راهشون‌دور بود فقط یکی از داییام اتفاقی کار داشت و اومد اما برا دختر خالم یکی از خالهام یخچالشو گرفت اون یکی ۲۰ ت داد داییا هم میان عروسیش ن اینکه بگم چرا دادن چرا چیزی نگفتن 

بحث تبعیضه جفتمون دخترای خواهرشون بودیم که(: دلم میخواد ی جوری این کارشونو بزنم تو صورتشون

زمین گرد 

نوبت شما هم میرسه تلافی کنی تا اون موقع ذهنتو درگیر نکن اونقدرا فقط مهم شناخت که حاصل شده 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عروسی اینا معمولا هر چی مامانت برای دختر اونا داده اونا هم پس میارن. لابد اون خاله ات بیشتر از مامان ...

مامانم برا عروسی دخترش داره ۱۰۰ دلار میده اونوقت خالم ۴ ت ب من داد همین چند ماه پیش

چجوری تلافی کنم

مثلا موردی پیش اومد تولدی عروسی و... 

اونی که نیومد نرو

اونی که برات کادو فرق گذاشت همون کارا بکن

ولی مهم الان که سعی کن رابطتو کم کنی با کسایی ک میشناسیشون و ناراحتت میکنن 

اگه هم اهل حرف زدنی ، با پوزخند بروشون بیار 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
بیشتر ببینید

عزیزم گاهی آدم جو گیر میشه اشتباه میکنه

به هرحال دستور پیامبرمو ن صلح و دوستی و پیونده وفرمودن : به کسی که از تو برید بپیوند

پس شیطون رو خوشحال نکن، مادیات اونقدرا هم ارزش نداره که با عزیزانت در بیافتی. یه روزی یه جایی به کارت میان و بابت بودنشون خدارو شکر میکنی. 

گذشته رو فراموش کن