2777
2789
عنوان

برگشت بعد از کات

116 بازدید | 8 پست

به عشقم گفتم از هم جدا شیم و فقط دوست عادی باشیم. رابطه امون عالی بود اما من زمان می‌خواستم ( حال روحیم داغون بود) اما هیچوقت به اون نگفتم که ممکنه برگردم که امیدوار نشه، اما بعد دو ماه برگشتم، اما اون داغون شد این مدت

یک ماهه برگشتم اما اصلا مثل قبل نیست. میگه دوستم داره اما رفتارش مثل قبل نیست

دارم دق میکنم چون همش میگم تقصیر من بود😭💔

میگم آیا با گذشت زمان ممکنه بهتر بشه؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه عزیز من کات کردنو دوست موندن چیه واقعا

بعد تو با کسی که دوست داره کات میکنی بعد دوست میمونی بعد خودت برمیگردی بهش؟ اون با خودش الان میگه این منو گذاش تو اب نمک رف با یکی دیگه با اون نشد برگشت به من 

یا با این کارت بچه بازی نشون دادی و فهمیده بهش صعف داری جذابیتت رفته 

اولا که به نظرم اصلا نباید حرفی از جدایی زده شه مگه این‌که واقعا قصد جدایی باشه، دوما که بعد از جدا شدن، دوباره برگشتن معنا نداره مگه در موارد استثنا، سوما همیشه باید با طرف مقابل صادقانه رفتار کرد، شما باید قصد واقعیت رو می‌گفتی، مثلا می‌گفتی نیاز به تنهایی دارم تا حالم بهتر شه، غیر این باشه عین اینه که بازیش بدی. چهارم هم این‌که وقتی جدا میشین دیگه دوست معمولی بودنو فلان واقعا ممکن نیست

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بیشتر ببینید

دوست داشتن کافی نیست من نمی‌خوام تو رو مبرا کنم تو وقتی بخشیده شدی نیازی به کش دادن قضیه نیست باهاش صحبت کن بگو این نوع از برخوردت منو اذیت می‌کنه؛ علتش رو بپرس و اگه دیدی که چیزیه که قابل حل نیست یا آدمیه که قراره تو گذشته بمونه؛دوستانه این رابطه رو قطع کنید که وابستگی اشتباهی با مرور زمان براتون اتفاق نیوفته 

به نظر من کارت اشتباه بوده 

از نظر من دو نفر که همو دوست دارن و رابطه داشتن هیچ وقت نمیتونن دوست معمولی باشن اولا باید حالا که دوسش داشتی اونم داشت نمیگفتی دوما حالا که کات کردی دیگه نباید دوست معمولی هم میموندی و برمیگشتی به ارتباط مجدد