2777
2789
عنوان

امروز چه خرجایی داشتید

| مشاهده متن کامل بحث + 1986 بازدید | 144 پست
پس پولدار سایت شمایید 😁😁

نه بابا یه درامد چس تومن داریم پولداری به مال زیاده

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

وای فکر کن اینجا یه مسیر حتی کوتاه رو بخ ای ۵ تومن بدی انگار فحش دادی همینکه در تاکسی رو باز می کنی ...

😂 شهر به شهر فرق داره دیگه تو این یه مورد شانس با ماست

دیگه جوابتو نمیدم تو بحث و دعوا بدبخت انقد ریپ بزن تا جر بخوری 😂🖐️غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

بیشتر ببینید

شیرکاکایو خریدم ۱۵ تومن

یدونه هم رنگارنگ ،۵ تومن 

کلا بیست هزار تومن خرجم شد امروز 😁😁😁

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم
تهران لباس و غذا ارزونتره از بیشتر شهرا اما احتمالا کرایه ماشین بیشتر باشه

نه فقط کرایه ماشینم نیست من اینجایی که هستم شهر کوچیک نیست حالا نمیگم کجا ولی اصلا محله های خوبش با تهران قابل مقایسه نیست قیمتا از قیمت خونه گرفته تا خیلی چیزا 

بعد کلا همچی تو تهران زود ترند میشه یطوریه آدم میره سمت خریدش اینجا از این خبرا نیست