2777
2789
عنوان

امروز چه خرجایی داشتید

| مشاهده متن کامل بحث + 1988 بازدید | 144 پست
عزیزم کجا زندگی میکنی ک مسواک ۳۰ تمنه ،کرایه تاکسیم ۴ تمنبگو مام کوچ کنیم همونجا ،کمتر تیغمون بزنن ا ...

ترکم یکی از شهرستان های زنجان

خدایا شکرت دوستت دارم زندگیمو دوست دارم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من ۹۰ گرفتم جدیدا . تازه از ۹۰ گرون تر هم کلی بود🥲😂

آره منم دیدم ۳۵۰تومنیش هم بود😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید
کجایی قشنگم کرایه تاکسی چهارهزار تومنه ؟خرید تنقلات و ریزه خورده خونه هفتصد

من قزوین ام خیابونا مثل تهران و اصفهان و باقی شهرای بزرگ نیست بعضیا پنج هزار تومن میشه یه مسیر رو بری

غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

اره من الان اومدم مسافرت متوجه شدم تو تهران خیلی چیزارو میندازن به ما با اون قیمتا😂

نه عزیزم مسئله انداختن نیست تهران چون شهر گرونی هست ناخواسته همه چیز گرونه

یا امام رضا

بستنی قیفی 

بارون..مه..خاک خیس خورده..درخت..شمال..مصاحبت با آدمهای خوب..نوشتن..من از اینها لذت می‌برم. من ،خالی از عاطفه و خشم، خالی از خویشی و غربت، گیج و مبهوت ، بین بودن و نبودن.. نور تو بودی، کی منو از تو جدا کرد؟..
بیشتر ببینید
اره من الان اومدم مسافرت متوجه شدم تو تهران خیلی چیزارو میندازن به ما با اون قیمتا😂

تهران لباس و غذا  ارزونتره از بیشتر شهرا

اما احتمالا کرایه ماشین بیشتر باشه 

خرید شخصی

240 تومن قرص ویتامین فروفورت انرژی

55 تومن قرص زینک پلاس ب کمپلکس

یه مقدار هله هوله متوجه قیمتش نشدم 

از بعضی کاربرا یه رفتارایی میبینم که ..❌خب دلایل متفاوته 👈نیاز به دیده شدن 👈نیاز به تایید دیگران 👈عدم اعتماد بنفس 👈حسادت و..❌❌لا به لای همه این خودخواهی ها یادمون باشه دلی رو نشکونیم ❌چون عقاید ،لایف استایل، نوع پوشش، طرز تفکر،حتی پروفایل،،،دیگری و نمیپسندیم❌اجازه نداریم دل کسی رو بشکونیم ❌ما نمیدونیم چقدر زندگی به دیگری سخت گرفته ❌👈سخت ترش نکنیم ♥گل 🌹 در بر و می 🥂 در کف و معشوق 💍❤به کام است🎊سلطان جهانم 👑به چنین روز 🌄 غلام است❤تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بیشتر ببینید
عاشق صداقتتم😂😂😂😂

تنها چیزی که ضرر نداره همین صداقته به مولا😂😂

غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

تولد همسرم بود 

رفتم براش پیراهن مجلسی گرفتم 

گفت 1300

یه باکس هم گرفتم براش که بزارم تو باکس 

سد 50

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
بیشتر ببینید
من قزوین ام خیابونا مثل تهران و اصفهان و باقی شهرای بزرگ نیست بعضیا پنج هزار تومن میشه یه مسیر رو بر ...

شما منو ریپلای زده بودین تاپیک ترکید ببخشید اگر نخوندم و جواب نداده شرمنده نگذارید به پای بی احترامی❤️🌱

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️