2777
2789

همیشه تو مدرسه درسم قوی بود تجربی هستم

جز اونایی بودم که دو روز اخر مینشستم کل کتابو میخوندم و 20 میگرفتم

باهوش بودم

وقتی رسیدم به اولین کنکور 17 سالم بود

منی که هیچ هدفی نداشتم و همینطوری میخوندم الکی الکی سر سری... شاید روزانه 2 ساعتم نمیخوندم... یروز میخوندم

یروز نمیخوندم...

سال اول رتبم شد 100 هزار منطقه اینقد ک بد درس خوندم

خیلی گریه کردم گفتم سال بعد ... سال بعدش شدم 50 هزار سال بعدش شدم 32 هزار سال بعدش دوباره... و همینطور تا رسید به امسال که پنجمین کنکورمه و بی هدف درس خوندم 

از 17 سالگی یادم نمیاد زندگی عادی چطوری بود

یادم نیس اخرین بار کی بدون دغدغه رفتم باشگاه یادم نیس اخرین بار کی با دل خوش رفتم بیرون

همیشه تو فکر کنکور بودمو نمیخوندم

و من امسال درسارو تموم کردم بجز فصل 2 و 3 شیمی دهم و ریاضی ک چیزی ازش نخوندم

همه امیدمم باختم برا امسال

چون اونایی ک خوندمم اینقد کم تست زدم که باید مرور بشن کلی باید بخونم تا یادم بیان و اینکه ترازامم پایینه چون تست زیاد نمیزدم...

حالم بهم میخوره از خودم 

37 روز دیگه کنکوره💔و منی که همه چیو باختم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

5 ساااال پشت کنکور

من همون یک سال که موندم پشیمون شدم بخاطرش

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید

سال چهارم چند شدی رتبت؟ 

منم چهار بار کنکور دادم ولی خب رتبه سال اولم ۲۵ هزار بود

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 
بیشتر ببینید