2777
2789

بچه ها من دیشب یه بحثیم شد با شوهر خالم حالا باز تکرار نمیکنم تو تاپیکام هست ماجرا رو.. 

این شوهرخالم که باهاش بحث کردم دیگه رفته بودن خونشون و ما خونه ی یه خاله ی دیگه م بودیم بعد از یکی دوساعت که من یکم آروم شدم شوهر خالم(اونی که باهاش بحث نکرده بودم) یهو داشت راجب پسر همسایشون حرف می‌زد و تعریف و تمجید می‌کرد ازش بهم منو خواهرم شوخی گرفتیم اون میگفت منو بهش معرفی کن، منم میگفتم منو معرفی کن یهو بهم گفت تورو اصلا با این اخلاقت گردن نمیگیرم و معرفی نمیکنم (هم با یه لحن شوخی و هم با یه لحن جدی گفت) چراب ای این حرفو بزنه خب ینی از این بعد هر کس یه پرس و جویی راجب من بهش بکنه همینطوری میگه؟

یا مثلا میگفت هر کی تورو بگیره فرداش میاره پست میده 😑😐

روانی شدم از دیشب😔

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اصلا شوهر خاله کیلو چند ک باهام شوخی کنه

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

بیشتر ببینید

خاله های منم بهم همش میگفتن شوهرت بگه یه چایی بیار تو فریاد میکشی سرش فحشش میدی ! اصلا نمیدونم این حرفا از کجا میومد این تصوراتشون رو به همه فامیل هم القا کرده بودن ، باور میکنی حتی یک نفر آشنا خواستگارم نبود! آخرشاز یا جای دور و آدم غریبه ازدواج کردم

خاله های منم بهم همش میگفتن شوهرت بگه یه چایی بیار تو فریاد میکشی سرش فحشش میدی ! اصلا نمیدونم این ح ...

اینا هیچوقت نمیگفتن فقط دیشب که بحثم شد اونجور واکنش نشون دادم اینو گفتن... ولی همین شوهر خالم همیشه شوخی می‌کرد باهام مثلا تا باهام حرف میزنه صداشو نازک میکنه و با ناز حرف میزنه و.. کلا آدم باحالیه ولی حس میکنم با کار دیشبم دیگه دیدش عوض شد نسبت بهم

شوهر خاله ها معمولا زر زیاد میزننشوهر خاله خودم یه گوهیه باید ببینیش فقطشوخیای چرت و پرت و بی معنی م ...

آخه این خیلی مرد خوبیه، خیلی باهاش راحتیم و بگو بخند داریم ولی انتظار این نداشتم ولی خب با کار دیشبم حق داشت اینو بگه