2777
2789

لعنت به کنکور و دانشگاه 

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید

اولا که ۳۷ روز نمونده و تو تیرماهم داری که نزدیک ۱۰۰ روزه 

دوما که نهایی ۶۰ درصد که تراز گرفتن توش خیلی آسون تره 

پس انقددددد شیون واویلااا قبل مرگ نکن و بشین بخون من تضمین میدم بخونی پیرا قبولی

《الاعتذار الذي لا يليق بحجم الجرح، جرحٌ آخر》يا رَبِّ اِنَّ لَنا فيكَ اَمَلاً طَويلاً كَثيراً 🌱🥲 کاربری دست دونفره❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اخه باید برا نهایی بخونم بعد از کنکور اردیبهشت

خب نصف درسا که تو کنکوره تو نهایی هم هست

بعدشم تو صفر نیستی که

بعد این همه کنکور دادن لم اش دستت اومده 

با یه جمع بندی خوب کارو ببند

خدایا یکم گل بده خودم شوهرمو با سلیقه خودم درست کنم همکاری نمیکنیا حواسم هست😐🏃‍♂️

با 50 هزارم میتونستی پرستاری قبول بشی چرا نرفتی

چرا وقتی نمیدونین الکی حرف میزنین

من با بیست هزار منطقه یک بهداشت ازاد اوردم

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

ینی میتونم جمش کنم چیزایی ک خوندم و به تسلط برسم تو 37 روز؟

اره خب، فقط نیاز به انگیزه و هدف داری 

هییییچکسم جز خودت نمیتونه کمکت کنه

زمان رو از دست نده از ثانیه به ثانیه ش استفاده کن

فوقش اینه یه ماه خودتو اذییت میکنی کم خواب میشی و.. ولی بعدش نتیجه شو میبینی و قطعا جبران میشه برات

وقتی زندگی شیرینه؛ سپاسگزاری کن و لبخند بزن ツ         وقتی زندگی تلخه؛ شکر کن و رشد کن 🌱                                 کائنات به تو پاسخ خواهند داد... ✨                                    این قانونه طبیعته 💪🏻

بیشتر ببینید
خب نصف درسا که تو کنکوره تو نهایی هم هستبعدشم تو صفر نیستی کهبعد این همه کنکور دادن لم اش دستت اومده ...

چطوری جمع بندی کنم؟ نمیدونم مرور کنم یادم بیاد یا تست بزنم😭دارم روانی میشم

بله

هزینش زیاده

برای پرستاری نمی ارزه تازه اون رتبه پرستاری آزادم نمیشه

مگر منطقه 3 که اونم فک نکنم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید
هر چقد حساب میکنم حتی ترازمعدلم 10 هزار هم بشه اگه کنکورو خوب ندم هیچی نمیشم

تو این ۳۰ روز باقی مونده اونایی که خوندی و تثبیت کن و تست حتما بزن اونایی که تاحالا نخوندی ول کن دیگه بچسب به نقاط قوتت اون درسایی که قوی تری بیشتر بخون اوناییی که هم که ضعیفی کلا بزار کنار

تا خودم نگفتم لایکم نکنید ممنون🫡

چرا انقد پای کنکور موندی الکی

من سال اول سی و پنج هزار سال دوم سوم بیستو چهار هزار شدم ولی دیگ نا نداشتم رفتم حسابداری

البته هنوز دلم با تحربیه و دوص دارم بخونم😭

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...