2777
2789
عنوان

دخترا شما در هفته چند تومن خوراکی تنقلات میخرید😋😋😋

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 79 پست
😂 😂 ژنتیک اینه اینجوری باشی ولی بجاش باسن و سینه ژن‌ داشته باشی برجسته عااالیه ولی هرچی دیدم ژن چا ...

خانواده مادریم هم ایتطوری آن هرچی میخورن چاق نمیشن

ولی مامانمو و عمه هام از باسن و سینه بزرگن شکم ندارن اصلا خداروشکر به عمه هام رفتم😂🤦‍♀️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خودم هیچی ولی پسرم۲سالو۹ماهشه حریفش نمیشم گلا روزی۱۰۰تومن خرج میکنم خسته شدم خیلی ضررداره ولی حریفش ...

ضرر داره اونم از بچگی یعنی چی حریفش نمیشم 

حداقل جایگزینش شیر ساده کم چرب بده براش یا بیسکوییت مادری چیزی 

آجیلی چیزی بده بخوره  

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

خداروشکر ن باسن و اینا خوبه صاف نیستم 😆ولی خیلی لاغرم دقیقا منم عین دوستتم خیلی غذا میخورم دریغ از ...

این ریزه بو کلا انگار هیکیل بچه اول ابتدایی😂😂😂من مونده بودم فقط این غذاهای کجای این رفتن ک معلوم نیست بجاش من آب میخورم وشهرم. میگه حالم شدی باز😂😂

خیلی بشدد من روزی دو سه تا بستنی می‌خوردم با کاپوچینو پچ پچ و ویفر فکر کن چقد چاق می‌کنه عکس قند و ر ...

پچ پچ دوس ندارم من عاااشق شیرین عسل و شیر کاماعو ام😍😍ببین شیرینی و بستنی خیلی چاق میکنه مستقیم میشه چربی

من مثل گاو میخورم شوهرم هم ورزشکاره اونم معتاد کردم میگع سرتو از ریخت و قیافه میوفتم😂

منم شوهرم اهل تنقلات نبود طرفدار تغذیه سالم بود اما من معتاد تنقلات کردم الان دعوا داریم باهم 😂😂