2777
2789
عنوان

دخترا شما در هفته چند تومن خوراکی تنقلات میخرید😋😋😋

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 79 پست
اره زیاد هزینه میکنی به جاش اجیل خام بخر یا هم نمکی که برای بدنت مفید باشه این تنقلاتی که شما گفتی ب ...

آجیل دارم پسته دارم انجیر و مویز دارم اما اصلا دلم نمیره بهشون خوشم نمیاد 

بجاش عاشق تنقلات بخصوص الان شیرین عسل و پفک چرخی و شیر کاماعو وایی اینا عشقامن😍😍🤤🤤🤤🤤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آجیل دارم پسته دارم انجیر و مویز دارم اما اصلا دلم نمیره بهشون خوشم نمیاد بجاش عاشق تنقلات بخصوص الا ...

کمش کن عزیزم اینجوری داری پول خرج میکنی که به خودت اسیب بزنی

خودتو دوس داشته باش❤️
وای منممممم شاید هفته ای ۱۰۰ تومن خیلی خودمو کنترل میکنم ک پولامو خرج این چیزا نکنم

ن من خیلی زیاد یهو میبینی 400 دادم ازین چیزا سر دو روز خوردیم با شوهرم

شوهرم ک درو میکنه دعوا داریم عین بچه ها سر خوراکی

من چاق نمیشم لامصب نمیدونم چرا 😐عین چوب کبریتی بردم

😂 😂 ژنتیک اینه 

اینجوری باشی ولی بجاش باسن و سینه ژن‌ داشته باشی برجسته عااالیه ولی هرچی دیدم ژن چاقی نداشتن کلا لاغر بود همه جاشون نمونش دوستم عین گاو میخوره به قول خودش ینی ببین قدش 153هست لاغر ر ریزه من میگفتم این هیچی نمیخوره لاغره رفتیم اردو وایی ینی قد 3تا مرد گنده برنج و کباب خورد اصلا شکمش جلو هم نئون حالا من یه لیوان آب از صبح خوردم ناشتا همش شکم انگار زن پابه ماه😂😂😂😂

😂 😂 ژنتیک اینه اینجوری باشی ولی بجاش باسن و سینه ژن‌ داشته باشی برجسته عااالیه ولی هرچی دیدم ژن چا ...

خداروشکر ن باسن و اینا خوبه 

صاف نیستم 😆

ولی خیلی لاغرم دقیقا منم عین دوستتم خیلی غذا میخورم دریغ از یه تکون ک چاق بشم

چ معده خوبی😂😂😂

😂😂😂 نه خوب نیستتت 🫠

دلم میخواد بزنم حتی بیرون از خودم                                " فردا رو ندارم از دیروزم پرم "                       https://daigo.ir/secret/5816755497

شیر کاماعو😃😂ما زیاد نمیگیریم ماهی یکی دوبار داداشم میگیره میاره با هم میخوریمچیپس و پفک، لواشک، ژل ...

😂 😂 😂 وای من یبار 1تومو خریدم از اسنپ مارکت پیک اومده بودهنگ بود میگفت ماشالاه همشم پفک خریدی😂😂😂همش چیپس و پفک بود آخه 10 تا پلاستیک پر بود حالا بنده خدا تو دلش میگفت شاید برا 6ماهمه خبر نداره دوهفته بعدش پلاستیک‌ها خالی بودن 😂😂😂

ببین قشنگ اعتیاد دارن بخدا مثلا بعد مدت ها شیر کاماعو خوردم اون روز حالا همش هوسی میکنممم

میفهمم چی میگی منم خیلی اینچیزارو دوس دارم ولی خودمو کنترل میکنم 

پولی که میخوای بدی به خوراکی برو لباس یا هر چیزی که دوس داری بخر 

نزار پول تو دستو بالت بمونه

خودتو دوس داشته باش❤️