2777
2789
عنوان

فیبرومیالژیا

85428 بازدید | 375 پست

فیبرومیالژیا ظرف یک هفته پی یک فشار عصبی برای من ایجاد شد. هفت ماهه. همزمان تشخصیص کمی نرمی درزانو هم دادند. لطفا بگید ایا فیبرومالژیا خوب میشه. ایا قرصها کمک کرده اند من از ترس وابستگی و با توجه به سردرد و مشکلات گوارشی بعد از خوردن لوکستا ازش دست کشیدم ولی نمی تونم ورزش رو مثل سابق بکنم نمی تونم بخاطر درد در زانو هام بدوم. از فیزیو هم کمک گرفته ام. همزمان یک ورم در ناحیه زانوهام الان هفت ماهه که رفع نشده. میخام ب ورزش با همون شدت قبلی برگردم نمی دونم چکار کنم. تعداد مفاصل گرفتار من هی داره بیشتر میشه. اول از یک زانو شروع و هی ادامه پیدا کرد. لطفا بخصوص کسانیکه تجربشو داشتن نظر  بدن بخصوص اینکه حتما از قرصای اضطراب و افسردگی یا غیره استفاده کردند یا نه .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شما چه قرصی بهتون داد

سلام مرسي از جواب. لوكساتا لوكسيتين. برا اضطرابه. همچي چيزي.چون خيلي وابسته ب اعصابه دوس دارم بدونم كسايي ك خوب شدن ايا دارو خوردن و بعد وابستگي ايجاد نشده و الان ١٠٠٪؜شدن يا نه. اگه كسي ميدونه جواب بده. 

سلام ببین من یک داستانی داشتم خدا میدونه چندسااال دکترای معروف رفتم مثل برقعه ای خارابیان که فقط میتونم به حالشون تاسف بخورم که انقدررر تشخیصشون ضعیف بودولی پارسال رفتم دکتر خدیوی که ماشالا بهش سریع تشخیص فیبرومیالژی داد.

من عموما گردن و کتف و بازوهام درگیر بودن و هنوز گاهی هستن .ی تایمی کشاله ران هام درگیر شد چندماهی زانوهام درد شدید و ورم کرد .گاهی سردردهای میگرنی میگیرم و عموما روده ی تحریک پذیر دارم که همه مربوط ب fmهست.

چیزی که میخوام بهت بگم اینه که این بیماری واقعا دوره ای هست چندماهی به حدی درگیرت میکنه که فکر میکنی تا اخر عمرت اینجوریه و یهو بی هیچ دلیلی درد ها کم یا حذف میشه ولی چرخشیه و میره جای دیگه ای از عضلاتت.

واقعا درمان خاصی نداره و همه ی این چیزا ک میگن مثل فلوکسیتین و لیزر درمانی و زالو و طب سوزنی یوگا و تغذیه و ورزش ،نسبی هستن و بگیر و نگیر دارن من خیلیاشونو انجام دادم ولی موثر نبودن.

البته کلا قاعده ای که براس درآوردم اینه که به طور کلی فعالیت زیاد و فعالیت خیلیی کم سمه برای این بیماری.

تعادل واقعا ورزش سبک و تحرک و کاری که حواست رو پرت کنه و برات استرس ایجاد نکنه بهترین راه حل هستن.

من وقتهایی که طولانی بیرونم و تو سر و صدا و آلودگی هوا و نور زیادو.... حالم بدجوری خراب میشه.وقتی در حاشیه امن خودم و با آرامش باشم و کارهام سبک کنم ولی همراه تحرک حالم خیلییی بهتره.

اربعین اومدم کربلا پیاده روی  یا رقیه(س) حاجتم رو میدی؟
 از تجربیاتت برام بگو و چه راه هایی کمکت کرده بهتر بشی؟

منم الان به چرخشی بودنش پی بردم و فکر میکنم درسته ورزش و فعالیت بهترین راهشه. چون هر چی بشینی عضله درگیر خوب شه انگار بدتر میشه. گمونم ی جور گرفتگی باید فرضش کرد که با ورزش و به کار گرفتن خوبتر میشه البته باید بذاری کم کم فعالیتتو ببری بالا و در حالیکه بدترین گرفتگی رو داره کم کم به کارش بندازی. منم این مساله تحریکش با اعصاب رو کاملا دیدم. البته کلا واقعا اعصاب به طرز واضحی رو همهههه چیز ادم تاثیر داره حتی رو موخوره سر . به هز حال هر چند درد هیچ جورش خوب نیس ولی به نظرم بازم باید سپاسگذار بود که مثلا ارتروز نیست که تا سالها ادم رو درگیر کنه و میشه با هاش ساخت. ممنون ک تجربتو نوشتی.

عزبزم دردهای سوزشی و ضعف دست و پا هم دارین؟؟

نه بیشتر مثل سفت شدن ماهیچه و درد در زانو برا من هست.ببا مشکل رباط اشتباه میگیرن.برا بعضیا تو گردنه. کللا مقوله دردیه که بافتهای نرم رو درگیر میکنه و از عللائم دیگش سردیه معده هست. . 

منو خیلی داره اذیت میکنه این بیماری. گردنم و دستام انگار لهن. تو هاون کوبیدنشون. بیخواب هم شدم. اضطر ...

بهت قرص ضد اضطراب ميدن. روماتولوژيست ميشه بري. ولي ي دو س هفته خودتو ب ورزش ببند و يوگايي ريلكسشني كن بعد دارو رو امتحان كن.

سلام..کسی هست که بیماری فیبرو میالژیا داشته باشع؟؟

اره نگران نباش ی اثر گذاری استرس روی بافتهای نرمه و اگه کسی بتونه عامل اضطراب رو کنترل کنه یا به هر حال با چیزای دیگه مثل ورزش یا هر فعالیت مفرح و جالبی برا خودش توجهشو رو چیزای انرزی بخش بذاره مثل ی چیزی میشه که قابل کنترله.

سلام..کسی هست که بیماری فیبرو میالژیا داشته باشع؟؟

سلام منم دارم

کلا بیماری هست که وقتی خاموشه همه جی خوبه و عادی 

امان از وقتی فعال میشه.من الان 1 ماهه دوباره عود کرده مرضیم هرروز گردن درد و دست درد شدیییید دارم یعنی زار میزنم از درد.ولی قبلش چندماه خوب خوب بودم.عامل تحریکش مسائل عاطفی و تحریک اعصاب هست .خدا بهمون کمک کنه و شفا عنایت کنه.

اربعین اومدم کربلا پیاده روی  یا رقیه(س) حاجتم رو میدی؟