2777
2789
عنوان

فیبرومیالژیا

| مشاهده متن کامل بحث + 85949 بازدید | 375 پست
خدانکنه عزیزم العی سلامتی بهت برگرده من بااجازه ات چندتاتاپیکت رو خوندم فکر کنم سختت باشه که اینجا ب ...

چیزه بدی گفتم؟ اگه حرفه بدی زدم معذرت فکر کنم حموم رو نباید میگفتم نمیشه پاک کرد؟

چیزه بدی گفتم؟ اگه حرفه بدی زدم معذرت فکر کنم حموم رو نباید میگفتم نمیشه پاک کرد؟

نه عزیزم چیز بدی نگفتی منظورم اون چیزای ماورایی بود شاید خانم استارتر ناراحت بشه که چرا ما اینجا حرف زدیم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه عزیزم چیز بدی نگفتی منظورم اون چیزای ماورایی بود شاید خانم استارتر ناراحت بشه که چرا ما اینجا حرف ...

اهان درسته من شرمندم ازون خانومم معذرت میخوام دریتت نباید اینجا میگفتم این چیزارو چون اصلا هواسم نبود... شرمنده

دشمنت شرمنده باشه گل زیبااشکال نداره که تموم شد 😘سخت نگیر

فداتون بشم مرسی که وقت گذاشتین حرفاتون حالمو بهتر کرد برام دعا کنید تورو خدا چیزی نباشه موندم مثل خر تو گل بلا نسبت شما و بقیه

فداتون بشم مرسی که وقت گذاشتین حرفاتون حالمو بهتر کرد برام دعا کنید تورو خدا چیزی نباشه موندم مثل خر ...

سلامت باشی عزیزدلم❤️به دل نگیری توروخدا اینجوری گفتم و این هم به دل نگیر که مدام میگم سلامت باشی چون خودم سلامتیم اوکی نیست مدام برای همه این دعا رو میکنم ❤️🙏🏻

امیدوارم از این سیکل تکرارشونده راحت شی و بیای با ذوق تاپیک بزنی که همه دلهره هام بیجا بود

سلامت باشی عزیزدلم❤️به دل نگیری توروخدا اینجوری گفتم و این هم به دل نگیر که مدام میگم سلامت باشی چون ...

الهی امین خدا از دهنتون بشنوه همینطور سلامتی میخوام برايه شما انسانه خوش قلب و مهربون. الهی که همه بیماران شفا پیدا کنن هیچکس به هیچ دردی مبتلا نشه

سلام ببین من یک داستانی داشتم خدا میدونه چندسااال دکترای معروف رفتم مثل برقعه ای خارابیان که فقط میت ...

سلام ببخشید من لگنم ورم کرده همراه با استخون درد وحشتناک دارم ازمایش خون سالم بود خیلی تا الان خرج کردم میترسم چیکار کنم آیا فیبرومنالژیا ورم هم میاره؟ استخوان خاسره تا پشت باسن باد کرده انگار آب جم شده میترسم کدوم دکتر برم؟ :((

دکترا همه ی بیماریای مشابه فیبرو رو باید رد کنن که برسن ب فیبرو، من نمیدونم چطور ب این راحتی میگن فی ...

منم همینو میگم. هر دکتری میرم نمیفهمه میگه فیبرومنالژیاست. ولی الان دیدم لگنم باد کرده استخون خاسره تا پشت باشن ورم بدی کرده و درد دارم نمیتونم خوب راه برم نمیدونم چه بیماری هستش تمومه استخونام درد میکنه تیر میکشه یعنی چیه که زده به استخوانم و داره ورم میکنه هووف دارم دیونه میشم چیکار باید بکنم نمیدونم

کلا التهاب باعث ورم میشه میتونه بشه بدن ماها اتهاب داره دارو داره درست میشه ایشالله

اخه التهاب‌ه چی؟ رانمم اندازه یه توپ باد کرده. یعنی چیه؟ تو آزمایش خون مگه التهاب رو نشون نمیده؟ پس چرا نبود؟ احساس میکنم دارم از کار میوفتم. یعنی همه جام باد میکنه؟ میبینم ورم کردم ای خدا چه بیماری اینجوری میکنه با ادم؟

اخه التهاب‌ه چی؟ رانمم اندازه یه توپ باد کرده. یعنی چیه؟ تو آزمایش خون مگه التهاب رو نشون نمیده؟ پس ...

یه بیماری هست مچ و زانو ورم میکنه کیسه نمیدونم چی ولی تو افراد مسن دیدم عمل میکنن 

التهاب تو دیسک ها هم هست باعث درد میشه دیگه 

ببین عزیزم راهی که تو میری من ۱۴ ساله پیش شایدم بیشتر رفتم داری اشتباه میکنی که نشستی همش فکر و تحلیل میکنی برو دکتر روماتیسم چند تا دکتر برو ببین چی میگن ولی خودت حواستو نده 

یه بیماری هست مچ و زانو ورم میکنه کیسه نمیدونم چی ولی تو افراد مسن دیدم عمل میکنن التهاب تو دیسک ها ...

مچ و زانو نیست لگنمه و رانم وشکمم هست که باد کردن ولی بقیه جاهامم درد میکنه همش سرفه میکنم سینم میسوزه سرفه که میکنم پهلو و کمرم و شکمم تیر میکشه میگیره قلبم تیر میکشه احساس میکنم کله بدنمون گرفته اخه مگه میشه هیچی نباشه این همه تورم و درد تویه کله بدن کمرم میخواد نصف بشه نمیتونم سرپا وایسم راه میرم لگنم کج شده می‌لنگم چرا اینجوری شدم اخه انگار سوزن میزنن به اندام هام. نمیخوام راهیه بیمارستان بشم. خیلی درد دارم پهلوم داره میترکه. شما هم اینجوری بودی یعنی؟ آخه دیگه چندتا دکتر کله دکترای شهرمون دارم میرم بابام خسته شده میگه دیگه نمی‌بریم یعنی من بمونم با این این همه درد بمیرم کم کم واسه خودم؟ کاش میشد فکر نکرد خودمو بزنم به پوست کلفتی تا بمیرم:(( کاش می‌فهمیدم چیه کاش دکترای بیخودی نمی‌رفتم که این همه خرج کنم هیچی به هیچی اوف دعا کنین اروم بگیرم دیگه طاقت ندارم نمیتونم حتی بشینم دو دیقه :( درازم میکشم استخوانم لگنم میخواد بترکه دیگه موندم چیکار کنم واسه آرامشم دعا کن دعا کنین سرطان نباشه یا که عفونت نزده باشه به اندام هام یا استخوانم...

مچ و زانو نیست لگنمه و رانم وشکمم هست که باد کردن ولی بقیه جاهامم درد میکنه همش سرفه میکنم سینم میسو ...

نه واسه هر کسی متفاوته دردا

حتی تو هر شخصی تو زمان های متخلف متفاوت بروز میکنه

واسه من بار اول سردرد بود گردن و کمر و پشت و لگن و آرنج هم بود ولی سردرد بیشتر بود الانم هست ولی کمتر از اون اولش

درمانی نکردم فقط زمان گذشت به زندگیم رسیدم کاری بهش نداشتم درسته محدود شده بودم ولی خب چاره ای نداشتم که

بار دوم گردنم درگیر شد چند سال بعد و دست راستم که از درد زیاد اصلا بلند نمیشد به شدت سنگین درد تیر کشنده از زانو به بالا ران ها تیر کشنده از گردن به سر درد قلب تو موقعیت های استرسی ناراحتی زیاد بار سوم کمرم شدت اش بالاتر بود 

بار اول بعد مسمومیت شد ولی خودمم تنش داشتم کلا این وسواس فکری و غم و غصه آدمو بدبخت میکنه بهت میگم واسه اینکه تجربه کردم بار دوم بعدش یه آلرژی بود ولی خودم اوم دوران خیلی تحت تنش بودم انگار بدن زمینه داغون شدن رو داشت چندین ماه زمین گیر بودم کاری نمیشد کرد که تااینکه دارو کورتونی که متخصص درد بهم داد یکم دردم کمتر شد پاشدم ورزش کردم سعی کردم سرخوش باشم چون دیگه مطمئن شده بودم عامل مریضی هام خودمم اینم بگم تو دفعه دوم که عود کرده بود انواع اقسام بهترین دکتر هارو تهران رفتم حتی طب سوزنی سر میگرنم رفتم دارو خاصی نخوردم اسنترا واسه آروم شدنم یکی دوتا دارو دوره کوتاه که متخصص روماتیسم داد 

چاره اش زمان بود و تغییر سبک زندگی که خودم سعی کردم اون دوران شدت اش فیلم زیاد میدیدم حواسم پرت بشه بعدشم ورزش و آهنگ و کسب مهارت جدید 

همیشه هم درد دارم هیج وقت کاملا از بین نمیره ولی شدت اش به حدی میرسه بتونی زندگی کنی عادت میکنی باید بپذیری دیگه

بار سوم زودتر رفتم امپول زدم کمرم که کنترل بشه 

به محص اینکه فشار روحی بیاد یه جای بدنمون درد میگیره باید مواظب باشیم تو حس بد گیر نکنیم خیلی سخته و اگه حامی نداشته باشی سخته واقعا