نه واسه هر کسی متفاوته دردا
حتی تو هر شخصی تو زمان های متخلف متفاوت بروز میکنه
واسه من بار اول سردرد بود گردن و کمر و پشت و لگن و آرنج هم بود ولی سردرد بیشتر بود الانم هست ولی کمتر از اون اولش
درمانی نکردم فقط زمان گذشت به زندگیم رسیدم کاری بهش نداشتم درسته محدود شده بودم ولی خب چاره ای نداشتم که
بار دوم گردنم درگیر شد چند سال بعد و دست راستم که از درد زیاد اصلا بلند نمیشد به شدت سنگین درد تیر کشنده از زانو به بالا ران ها تیر کشنده از گردن به سر درد قلب تو موقعیت های استرسی ناراحتی زیاد بار سوم کمرم شدت اش بالاتر بود
بار اول بعد مسمومیت شد ولی خودمم تنش داشتم کلا این وسواس فکری و غم و غصه آدمو بدبخت میکنه بهت میگم واسه اینکه تجربه کردم بار دوم بعدش یه آلرژی بود ولی خودم اوم دوران خیلی تحت تنش بودم انگار بدن زمینه داغون شدن رو داشت چندین ماه زمین گیر بودم کاری نمیشد کرد که تااینکه دارو کورتونی که متخصص درد بهم داد یکم دردم کمتر شد پاشدم ورزش کردم سعی کردم سرخوش باشم چون دیگه مطمئن شده بودم عامل مریضی هام خودمم اینم بگم تو دفعه دوم که عود کرده بود انواع اقسام بهترین دکتر هارو تهران رفتم حتی طب سوزنی سر میگرنم رفتم دارو خاصی نخوردم اسنترا واسه آروم شدنم یکی دوتا دارو دوره کوتاه که متخصص روماتیسم داد
چاره اش زمان بود و تغییر سبک زندگی که خودم سعی کردم اون دوران شدت اش فیلم زیاد میدیدم حواسم پرت بشه بعدشم ورزش و آهنگ و کسب مهارت جدید
همیشه هم درد دارم هیج وقت کاملا از بین نمیره ولی شدت اش به حدی میرسه بتونی زندگی کنی عادت میکنی باید بپذیری دیگه
بار سوم زودتر رفتم امپول زدم کمرم که کنترل بشه
به محص اینکه فشار روحی بیاد یه جای بدنمون درد میگیره باید مواظب باشیم تو حس بد گیر نکنیم خیلی سخته و اگه حامی نداشته باشی سخته واقعا