2777
2789
عنوان

توروخدا ی لحظه بیااید

65 بازدید | 7 پست

دوروزه از عمل بینیم میگذره.. روز اوا خوب بودم حالا انقد ورم کردم چشام وا نمیشه.. کل صورتم ورمه اصلا وحشت میکنم خودمو تو آینه میبینم.. یخ گذاشتم آناهیلم خوردم

اینهمه ورم طبیعیه؟ بعد چندوقت میره؟

نگران نباشید، ورم زیاد بعد از عمل بینی کاملاً طبیعی هست و برای خیلی از افراد پیش می‌آید، به‌خصوص در روزهای دوم و سوم بعد از عمل که ورم به اوج خودش می‌رسد. این واکنش بدن به جراحی و فرآیند بهبود هست.

### نکات مهم برای کاهش ورم:

1. **ادامه استفاده از کمپرس یخ**: در ۴۸ ساعت اول، کمپرس یخ بسیار کمک‌کننده هست. از این زمان به بعد می‌توانید به صورت محدود ادامه دهید.

2. **سر را بالا نگه دارید**: هنگام خواب از چند بالش استفاده کنید تا سرتان بالاتر از بدنتان باشد.

3. **مایعات زیاد بنوشید**: آب کافی به بدن کمک می‌کند تا سموم و التهاب را کاهش دهد.

4. **مصرف غذاهای کم‌نمک**: سدیم باعث تجمع آب و افزایش ورم می‌شود.

### درباره مدت‌زمان بهبود:

- ورم شدید معمولاً **۲ تا ۳ هفته** به تدریج کاهش پیدا می‌کند.

- اما برای دیدن نتیجه نهایی و کاهش کامل ورم، ممکن است بین **۳ تا ۶ ماه** یا حتی تا یک سال زمان ببرد.

اگر احساس می‌کنید ورم خیلی شدید یا غیرعادی است، یا با علائمی مثل درد بیش‌ازحد، قرمزی یا تب همراه است، حتماً با جراح خود تماس بگیرید. این تجربه موقتی است و خیلی زود حس بهتری پیدا خواهید کرد. 🌟

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهادhttps://daigo.ir/secret/5806418625

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگران نباشید، ورم زیاد بعد از عمل بینی کاملاً طبیعی هست و برای خیلی از افراد پیش می‌آید، به‌خصوص در ...

مرسی ازت عزیزم.. بله بنظرم غیر طبیعیه قرمزشده تبم دارم.. امروز قراره برم مطبش

مرسی ازت عزیزم.. بله بنظرم غیر طبیعیه قرمزشده تبم دارم.. امروز قراره برم مطبش

جوآب هوش مصنوعی بود پس بهتره برین

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهادhttps://daigo.ir/secret/5806418625

کاملا طبیعیه من اگه عکس بعد عملمو بزارم وحشت می‌کنی، بهرحال استخون شکسته مگه میشه ورم نکنه ولی برا من ورمش یروزخ خوابید نه کامل ولی ازون حالت وحشتناکیش درومد

من از این رنج‌ها اگر چه این ساعت حاصلی ندارم،عاقبت به گنج‌ها خواهم رسیدن🌱🌈
کاملا طبیعیه من اگه عکس بعد عملمو بزارم وحشت می‌کنی، بهرحال استخون شکسته مگه میشه ورم نکنه ولی برا م ...

عزیزم من امروز تامپونارو کشیدم الان حس میکنم پره‌هاش قرینه نیست.. درخواست میدم قبول میکنی عکسشو بفرستم بهم بگی قرینه‌است یانه؟