2777
2789
عنوان

سپرده گذاری در بانک سود بیشتری دارد یا خرید طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 58 پست
طلا سود ندارد شما یک گرم طلا بخرید صد سال دیگر هم یک گرم طلا دارید سودی نکرده اید

طلا یک‌گرم پارسال میشد دومیلیون اگر امسال این موقع می‌فروختی میشد هفت میلیون. بانک هم ریسکه هم نزوله دیگه خود دانی سودش به اندازه طلا نیست طلا همیشه درحال رشد بوده در آینده تنها جیزی که ارزشش حفظ میشه طلاست از همه اجناس قیمتا به شدت کم‌میشه اما طلا ارزشش میمونه

طلا پارسال مهر دومیلیون بود الان شده هفت میلیون به نظرت کدوم سودش بیشتره

در گوگل سرچ کن 

نمودار قیمت طلا

پارسال مهر 3700

در تورم شما میانگین قیمت را در نظر می‌گیرید شاید در 6 ماه دو برابر شده باشد ولی اگر سه ساله نگاه کنید همان 40 درصد است

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم الان پست میزارم نزدیک ۵۰۰م توبانک سپرده ۲۸درصدکردم وامروزم سپرده میکنم امابنظرم سودطلابهتره شماچراسالهااینده درنظرمیگیریدازسال ۹۸به اینطرف روحساب کنیدسودبانکی بهتربوده یاطلا؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیشتر ببینید
طلا یک‌گرم پارسال میشد دومیلیون اگر امسال این موقع می‌فروختی میشد هفت میلیون. بانک هم ریسکه هم نزوله ...

قبول دارم ارزش طلا هرگز از بین نمی‌رود

ولی خرید طلا فقط و فقط حفظ ارزش پول است. منظور من هم از این محاسبات همین است که ثابت کنم خرید طلا و دلار به قصد سرمایه گذاری اشتباه است

من خودم الان پست میزارم نزدیک ۵۰۰م توبانک سپرده ۲۸درصدکردم وامروزم سپرده میکنم امابنظرم سودطلابهتره ...

یکبار حساب کن اگر پولی که سال 98 سپرده داری کردی تا الان در بانک مانده بود و روی اصل پول و سود سالانه اش سود می‌آمد الان چقدر بود؟

یکبار حساب کن اگر پولی که سال 98 سپرده داری کردی تا الان در بانک مانده بود و روی اصل پول و سود سالان ...

من قبلااینکارکردم  حساب کردم پولی طلاخریده بودم بیشترشد 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیشتر ببینید
قبول دارم ارزش طلا هرگز از بین نمی‌رودولی خرید طلا فقط و فقط حفظ ارزش پول است. منظور من هم از این مح ...

اتفاقا خرید طلا کاملا درست و دلار چون بعدا سقوط،میکنه بله در اینده فقط طلا و نقره ارزشمند خواهد بود حتی ملک و ماشین هم شدیدا افت میکنه

من قبلااینکارکردم حساب کردم پولی طلاخریده بودم بیشترشد

من محاسباتی را به تدریج میگذارم با تورم ۴۰ درصد و سود ۲۰ درصد بعد از گذشت هشت سال، سپرده گذاری بهتر از خرید طلاست

به شرطی که با فرمول بالا پیش بروید مثلاً هر ماه معادل قیمت یک گرم طلا به نرخ روز در بانک بگذارید

من دو یا سه سال قبل یه تکه طلاخریدم ۳۰گرم ۴۲میلیون همزمان ۵۰تومنم توبانک داشتم  قبل عیدرفتم طلابخرم یه دستبندنازک زیر۱۰گرم  بالا۷۰میلیون بود حالامن اون ۳۰گرم بفروشم خیلی شیرین ۲۰۰خورده ای پول تودستمه اما۵۰میلیون زیادشده باشه شده ۷۰اصلادوبرابر۱۰۰م شده

بیشتر ببینید
اتفاقا خرید طلا کاملا درست و دلار چون بعدا سقوط،میکنه بله در اینده فقط طلا و نقره ارزشمند خواهد بود ...

منظورتون ازبعداکی هست ؟افزایش قیمت خودروازدیروزکلیدخورد اگریکروزدلاربریزه قیمت طلاهم میریزه 

بیشتر ببینید
اتفاقا خرید طلا کاملا درست و دلار چون بعدا سقوط،میکنه بله در اینده فقط طلا و نقره ارزشمند خواهد بود ...

طلا هم دقیقا دوره ای به صورت هیجانی رشد میکند و قیمت آن کم نمی‌شود ولی مدت طولانی شیب قیمتی خیلی کمی خواهد داشت و آن شروع هیجانی را جبران میکند

من دو یا سه سال قبل یه تکه طلاخریدم ۳۰گرم ۴۲میلیون همزمان ۵۰تومنم توبانک داشتم قبل عیدرفتم طلابخرم ...

درست است

سوال پست اولم را نخوانید. نوشتم اگر هر ماه یک گرم طلا بخرید یا هر ماه معادل پول یک‌گرم طلا را در بانک بگذارید سود کرده آید یا ضرر

این یک معادله تصاعدی ریاضی است

طلا هم دقیقا دوره ای به صورت هیجانی رشد میکند و قیمت آن کم نمی‌شود ولی مدت طولانی شیب قیمتی خیلی کمی ...

طلا در آینده فقط ارزشش باقی میمونه اینو از من داشته باش و بخاطر بسپر 

درست استسوال پست اولم را نخوانید. نوشتم اگر هر ماه یک گرم طلا بخرید یا هر ماه معادل پول یک‌گرم طلا ر ...

بازم سودباطلاست شایدالان بپرسی توکه اینومیدونی چراطلانمیخری سپرده میکنی بایدبگم چون ریسک پذیرنیستم

بیشتر ببینید