2777
2789
عنوان

سپرده گذاری در بانک سود بیشتری دارد یا خرید طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 59 پست

هرچقدرم حساب کنی معتقدم 

سرمایه گذاری روی بی ارزش ترین پول دنیا اشتباهه

بانکی که شما میگی با این اقتصاد مریض ورشکسته میشه و پس اندازت به دلخواهت قابل برداشت نیست

ولی طلای فیزیکی دستته و هر زمان بخوای قابل نقد شدن . 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خرید طلا فقط حفظ ارزش پول استسود نیستتشکر از راهنمایی شما

دقیقا هم سود هست هم حفظ ارزش پول امیدوارم کار درستو انجام بدید و بعد پشیمون نشید چون اینجا مشورت هم گرفتید و دوست بزرگواری هم درست راهنمایی کردن 

من ترجیح میدم سزمایه گذاری کنم جایی که میشناسم و ماهانه سود ۵درصد میده و با اون سود طلا بخرم.هم اصل ...

سود ماهانه ۵ درصد سالانه ۶۰ درصد میشود و اگر. مطمئن باشد عالیست

طلا ده سال پیش ۹۷ هزار تومن بود و الان هشت تومنه.

سود بانکی برای ده سال چند میشه؟

اگر هرماه پول نذاریم بگیم ۹۷ هزار تومن ده سال پیش گذاشتیم بانک و الان میخواهیم برداریم میدونید چند میشه؟

لطفا لایک نکنید.دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...

من ترجیح میدم سزمایه گذاری کنم جایی که میشناسم و ماهانه سود ۵درصد میده و با اون سود طلا بخرم.هم اصل ...

اونم ریسکه چون ممکنه ورشکست بشه و اصل پول شما هم از بین بره فقط طلا در حال حاضر قابل حساب کردنه و هر کار دیگه ریسک زیاد خواهد داشت

سود ماهانه ۵ درصد سالانه ۶۰ درصد میشود و اگر. مطمئن باشد عالیست

بله چهارساله سرمایه گذاری کردم اینجا و حتی ماشینمم فروختم و گذاشتم اینجا.با سودش طلا میخرم و گاهی هم جمع میکنم و دوباره میذارم رو سرمایه اصلی باهاش کارمیکنن پولش را میگیرم

کجا ماهانه ۵ درصد میده؟

لطفا لایک نکنید.دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...

طلا زکات نداره؟

چرا زکات یا خمس به نظرم باید پرسید چون اگر اون پول پس انداز بوده و سال روش اومده اول باید خمسشو بدین و بعد که باهاش طلا گرفتین دیگه خمس  نمیاد روش چون یکبار خمس پولو دادین زکات رو نمیدونم

اونم ریسکه چون ممکنه ورشکست بشه و اصل پول شما هم از بین بره فقط طلا در حال حاضر قابل حساب کردنه و هر ...

من ۴ساله پولمو گذاشتم خیلی بیشتر از اصل پولم طلا خریدم.و اینکه شرکت یا موسسه نیست، یکی از دوستامون هست که با پول کار میکنه.ریسک هست ولی به شخصه آدم بسیاااار ریسک پذیری هستم

بله چهارساله سرمایه گذاری کردم اینجا و حتی ماشینمم فروختم و گذاشتم اینجا.با سودش طلا میخرم و گاهی هم ...

بازم ریسکه من هرگز چنین کاری در زندگیم انجام نمیدم سرمایه گزاری هم بخوام انجامکبدم فقط طلا میخرم طلا روبه رشده و در طی یکسال هم همیشه دوبرابر شده حالا بیشتر یا کمتر

طلا ده سال پیش ۹۷ هزار تومن بود و الان هشت تومنه.سود بانکی برای ده سال چند میشه؟اگر هرماه پول نذاریم ...

همان اعدادی که گفتید حساب کردم طلا از سال ۹۷ تا الان تورم ۵۰ درصدی داشته و صحبت شما منطقی است

سوال اول من چیز دیگری بود سپاس