2777
2789
عنوان

سپرده گذاری در بانک سود بیشتری دارد یا خرید طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 59 پست
بازم ریسکه من هرگز چنین کاری در زندگیم انجام نمیدم سرمایه گزاری هم بخوام انجامکبدم فقط طلا میخرم طلا ...

شما ترجیحتون اینه پولتون و ارزشش را حفظ کنید، من ترجیحم اینه که با پولم کار بشه و حتی ریسک کنم و تا جاییکه میتونم و معقوله بیشترش کنم...اگه همه مثل هم فکر میکردن که سنگ رو سنگ بند نمیشد

من ۴ساله پولمو گذاشتم خیلی بیشتر از اصل پولم طلا خریدم.و اینکه شرکت یا موسسه نیست، یکی از دوستامون ه ...

چون شخص مطمئنی است معامله خوبی است

در هر صورت تا وقتی سود میگیری برد کرده ای

ولی سوال

اگر چهار سال پیش مثلاً صد ملیون گذاشته ای و هر ماه سودش را پنج ملیون گرفته ای الان شرایط مشابه با چهار سال قبل را داری؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شما ترجیحتون اینه پولتون و ارزشش را حفظ کنید، من ترجیحم اینه که با پولم کار بشه و حتی ریسک کنم و تا ...

نه فقط حفظ ارزش نیست. کلی سود میره روش همون میزان که ارزشش رفته بالا سوده طلا پوله چون هر لحظه می‌تونید نقدش کنید و سرمایه گزاری تو ایران خیلی پرریسکه 

نه فقط حفظ ارزش نیست. کلی سود میره روش همون میزان که ارزشش رفته بالا سوده طلا پوله چون هر لحظه می‌تو ...

چطوری. سود می‌ره روی طلا

مثلاً شما الان یک گرم طلا بخری پنج سال دیگه بفروشی میتونی دو گرم طلا بخری؟

چطوری. سود می‌ره روی طلامثلاً شما الان یک گرم طلا بخری پنج سال دیگه بفروشی میتونی دو گرم طلا بخری؟

خوب اصلا نوع محاسبه شما درست نیست. مگه شما هدفت سود نیست اگر هدفت سود باشه اصلا این نوع محاسبه اشتباهه شما فرض کن الان طلا یک میلیون هست یکسال بعد میشه دومیلیون شما تو بانک بزاری دومیلیون میشه نه اصلا این نوع محاسبه اشتباهه اگر قصد آدم خرید خود همون مقدار طلا باشه که اصلا اون بحثش جداست اما شما داری بحث سود رو مطرح میکنی پس باید برحسب سود حساب کنی

خوب اصلا نوع محاسبه شما درست نیست. مگه شما هدفت سود نیست اگر هدفت سود باشه اصلا این نوع محاسبه اشتبا ...

دخترم

فرض کن شما کارمندی

حقوق میگیری میگویی ماهی یک‌گرم طلا بخرم پس انداز کنم برای ده سال دیگر

ده سال دیگه شما ۱۲۰ گرم طلا داری

من میگم حساب کن همین پول یک گرم طلا را به نرخ روز در بانک بگذار

حساب کن ده سال دیگه پولی که در بانک داری ارزشش بیشتره یا طلایی که تو کشو گذاشتی

ریاضی ساده است

سال ۹۷ ما خونه خریدیم ۲۵۰ میلیون تومن که اون‌ موقع سکه تمام ۲ میلیون بود که ۱۲۵ تا سکه تمام می‌شد ال ...

قبول دارم

البته اگر دقت کنید طلا نسبت به دلار در چند سال گذشته شش برابر گرانتر شده است.

شما خانه خریده آید از سال ۹۷ استفاده کرده آید اجاره نداده آید مقایسه شما درست نیست

قبول دارمالبته اگر دقت کنید طلا نسبت به دلار در چند سال گذشته شش برابر گرانتر شده است.شما خانه خریده ...

منظورم این بود سود سکه از ملک بیشتر بود ، کسی که می‌خواست آپارتمان بخره بده به اجاره بازم ضرر کرده بود 

طلای جهانی هم اثر داره روی طلا علاوه بر قیمت دلار 

طلای جهانی ۳ تومن پیش بینی کردن به ۴ تومن میرسه 

بعدم وضع خاورمیانه خوب نیست جنگ و تهدید و سیاست و.. 

سرمایه گزاری روی طلا از ملک و ماشین بهتر ، بانک که هیچی 

همان اعدادی که گفتید حساب کردم طلا از سال ۹۷ تا الان تورم ۵۰ درصدی داشته و صحبت شما منطقی استسوال او ...

ممنون.نگفتید اگر حساب کنیم ۹۷ تومن توی ده سال چند میشد؟سوال من بود

لطفا لایک نکنید.دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...

ممنون.نگفتید اگر حساب کنیم ۹۷ تومن توی ده سال چند میشد؟سوال من بود

97000 تومان ده سال پیش با تورم 55 درصد بعد از ده سال میشود هفت ملیون و هفتصد

البته گفتم که طلا جهانی گران شده ولی شما دلار را حساب کنی تورم کمتری را تجربه کرده است.

با همین تورم 55 درصد هم حساب کنی با فرمولی که اول گفتم یعنی هر ماه پول یک گرم طلا را در بانک بگذارید و سود دریافت مکنی بعد از پانزده سال سود بیشتری کرده ای

97000 تومان ده سال پیش با تورم 55 درصد بعد از ده سال میشود هفت ملیون و هفتصدالبته گفتم که طلا جهانی ...

نه تورم رو نگفتم سود بانکی رو گفتم که برای ۹۷ هزار توی ده سال چقدر سود میداد؟

لطفا لایک نکنید.دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...

نه تورم رو نگفتم سود بانکی رو گفتم که برای ۹۷ هزار توی ده سال چقدر سود میداد؟

97000 تومان را اگر ده سال پیش در بانک می گذاشتید سالانه 20 درصد سود می‌گرفتند که میشد سالی 19400 تومان

ولی اگر در بانک می گذاشتید و هر ساله سود آن را هم روی همان حساب میریختید، الان 600000 تومان داشتید

که باز هم مبلغ کمی است

موردی که من در پست اول گذاشتم ارتباطی با این سود ندارد یکبار دیگر مطالعه کنید