2777
2789

مالی ۴۰ درصد ۶۰ درصد اختلاف فرهنگیه 

واقعااا سخته 

از ۱۰۰درصد کلا ۲۰ درصد دختر های وضع مالی بد خوب توشون هست 

ته این زندگی ها یا مرده عشقش سرد میشه و دختره فقط به عنوان کلفت میمونه تو اون‌خونه 

یا زنه انقدر ندید پدیده همه رو با کاراش اذیت میکنه 

یا حالا واقعا تا آخر زن و مرده کتار هم خوشبخت باشن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

این درصدای معلوم نبود چی به چیه

ندید پدید هم درست نیست، درستش ندید بدیده

راجع به موضوع هم نظری ندارم. 

پیراهن سیاه عزای تو یا حسین/ عشاق را به روز جزا روسفید کرد
یعنی دخترای وضع مالی پایین ۲۰ درصد خوبن مابقی بد و خرابن؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چجوری به این درصد دقیق رسیدین

من‌گفتم خراب؟

گفتم‌اختلاف فرهنگی زیادی هست سخته 

وضعیت مالی چه ربطی ب اخلاق و رفتار و فرهنگ دختر داره!؟

کسی که تو پول بزرگ شده باشه دیدش خیلی وسیع تره 

قبول کن کسایی که وضع پایین دارن یه سری هاشون حسود چشم شور و پرو هستن

کلا اصلش اینه هرکسی باهمسطح خودش ازدواج کنه چ پسر چ دختر

پسری ودختری که باسطح بالاتروپایینتر ازخودشون ازدواج میکنن خیلی اشتباه میکنن چون اصلاهمدیگه رو درک نمیکنن 

من دیدم دختر سطح بالا با یه پسرسطح پایین ازدواج کرده ازنظرکمبودای مالی هرجوریه کنارمیاد ازنظرسطح فرهنگ وشعور بدبخت روانی شده

دونفر باهم حالشون خوبه ربطشو به مادر شوهر طرف نفهمیدم چیه که فکرکنه عروسش بدرد نخوره صرفا بخاطر وسع مالی ضعیف

یعتی از قبل ندیدن وضع طرفو :/

ببخشمش؟ اوکی چون تو گفتی میبخشمش😕🫤 خیلی صحبتات با ارزش بود😕........ از وسعت تنهاییم همینقدر بگم ؛ تنها کس من بودی و من ، هیچکس تو...💔