2777
2789

بخدا خسته شدم از بس از خانواده بد و شوهر بد و کتک و خیانت و جدایی و بدبختی اینا شنیدم افسرده شدم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

امیدوارم ناراحت نشین ولی خیلیا متاسفانه چشم دیدن خوشحالی و خوبی بقیه رو ندارن چون تو شرایط سختی هستن. خیلیا از چشم خوردن میترستن و بخاطر همین فقط از بدبختیاشون اینجا میگن

خیلی خشحالم که بهت خوش گذشته گلم همیشه به شادی و خوشی 🙂🌹

سلامت باشی عزیزم 

قطعا همه ادما روزای خوب و خوشی هم دارن ولی متاسفانه عادت کردیم اینجا فقط از بدبختیامون بگیم

یادمه قبلا یه تایپیک زده بودم با دوستام رفته بودم بیرون عکس اینا گذاشتم که ببینید اینجا چه قشنگه فلان 

انقدر از تیپ و چهره ایراد گرفتن که نگو 😂😑

کاربری دست دو نفر🌙💓                                                 ناشناسم  https://abzarek.ir/service-p/msg/2041789

نه بخدا من خشحال میشم خیلی ها هم خشحال میشن

خیلی خوبه که دلت بزرگه و خوبی بقیه رو میخوای منم خودم همینجوریم

ولی خب همه که خوبی بقیه رو نمی‌خوان متاسفانه مقداری آدم حسود هست 

یادمه قبلا یه تایپیک زده بودم با دوستام رفته بودم بیرون عکس اینا گذاشتم که ببینید اینجا چه قشنگه فلا ...

همجا آدم سمی وجود داره اما ینفر تاپیک اینجوری بزنه براش خشحال میشم