2777
2789
عنوان

با جاری با سیاستم چطور رفتار کنم

805 بازدید | 33 پست

سلام دوستان من یه جاری دارم مثلا اسمش ساناز هست

این ساناز با من همسن هست و از برادر شوهرم ۲ سال بزرگتره 

جاری جدید 

از این آدما که نا ببینی میفهمی با سیاسته و ساده نیست 

از اینا که خیلی اجتماعی نیستن و همیشه یه محدوده ای رو با خانواده شوهر حفظ میکنن و تودار هستن

بنظرتون چطور رفتار کنم؟

من اول فک میکردم خجالتی خیلی باهاش گرم میگرفتم ولی ساناز خیلی نمیتونست گرم بگیره و انگار زور میزد گرم بگیره

بعد فهمیدم تودار و با سیاسته یکم از هر کیم اولین بار دیدش پرسیدم همینو گفت چون اولش فکر کردم شاید من اخلاقتو اشتباه حدس زدم

الان میگید چیکار کنم؟

الان دو دفعه هست که دیدمش احترامش میزارم ولی باهاس صحبت نمیکنم

چون بنظرم دیگه وظیفه اونه شروع به حرف زدن کنه اگرم نمیخواد منم همچین تمایلی ندارم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

درونگراست عزیزم...با سیاست و ... نیست🩵🦋

اره ولی آدم با سیاستی در کل میزنه

میدونی من همیشه دوست داشتم با جاریم صمیمی باشیم 

ولی اون درون‌گرا و تو دار هست

اره ولی آدم با سیاستی در کل میزنهمیدونی من همیشه دوست داشتم با جاریم صمیمی باشیم ولی اون درون‌گرا و ...

تو همیشه خوب بودن و مهربان بودنت رو با همه حفظ کن تا خدای نکرده برداشت بدی نشه🦋🩵😊

چرا وظیفه اونه شروع کنه؟😂اگ حال نمیکنی باهاش ارتباط بگیری ولش کناونم ک گویا از خدا خواسته س

منظرم این بود اگه خواست

من بدم نمیومد میکنم با جاریم خوب باشه ولی در کل آدم درونگرایی هست و این سخته پس برای منم دیگه مهم نیست

درونگراست.... یا شایدم دوست نداره زیاد معاشرت کنه با خانواده شوهر

شماهم عین خودش باش سلام و خداحافظ و اگه حرفی بود بزنید

منم عین جاریتم اتفاقا سیاست ندارم فقط حوصله معاشرت ندارم🤣 البته چون از جاریام کوچیکترم حرف زیادی ندارم باهاشون