2777
2789
عنوان

کیا اینجای کمرشون درد می‌کنه

39 بازدید | 7 پست

کمرم بعضی وقتا درد می‌کنه درست بالای باسنم وسطش و دو تا گودی کوچولو رو کمر هست سمت راستم بیشتر  نمیدونم از آمپول سزارینه آخه فقط همون جاهای که گفتم خیلی درد می‌کنه. بعضی وقتا ها درد می‌کنه همیشه نه ورزش میکنم  دیسک نیس؟ آخه فقط اینجا هاس بدنمم ضعیف نیس عظله ای هس نمی‌دونم چیکار کنم یه بار رفتم دکتر گفت از عفونته ولی بهد از دارو خوب نشده بعضی وقتا دردش عضویت می‌کنه. تو رو خدا اگه چیزی میدونین بیگن

ممکنه از دیسکتون باشه مادر منم از جوانی درد داشته ولی چون زیاد نبوده اهمیت نداد و تا چند وقت پیش دردش خیلی زیاد شد به حدی که از درد گریه میکرد و نه میتونست بخوابه و نه بیشینه ونه راه بره که بردمیش دکتر گفت دیسکش پاره شده و عملش کردند خدارشکر الان بهتره فقط کمی درد داره که دکتر گفت تا چند ماه پس از عمل درد طبیعیه ناحیه دردش هم مثل شما بود

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا زده بود تو پای راستش و اصلا نمیتونست تکونش بده میگفت داره بی حس میشه

من فقط سمت چپم بالای باسنم درد داره  فک نمیکنم دیسک باشه ولی مطمعن هم نیستم نمی‌دونم از چیه باید یه ام آرای برم. اونم سع ماه بعد میدن نوبت رو

من فقط سمت چپم بالای باسنم درد داره فک نمیکنم دیسک باشه ولی مطمعن هم نیستم نمی‌دونم از چیه باید یه ...

حتما یه ام ار ای بگیرین و برین پیش یه متخصص ارتوپد اگه اصفهان هستین برین پیش دکتر ابریشم کار خیلی خوبن