2777
2789
عنوان

انقد تیپ زدم روم نمیشه برم بیرون🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 1902 بازدید | 64 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تازگیا آرایش که میکنم میبینم چقدر ناز شدم🥹🥺 بعد همشو میپاکم 😐😂واییی آنقدر تو دل برو میشم که م ...

تو منی یا من توعمممم🤣🤣

من وقتی پامو از خونه مییزارم بیرون دستمال خیس میکنم کرم پودر و رژمو پاک میکنم😐در حالی که دو ساعت براش وقت گذاشته بودم هیچوقت فاز خودمو درک نکردم،باز دفعه ی دیگه هم که میخوام برم بیرون دو ساعت آرایش میکنم بعد پشیمون میشم پاکش میکنم 😐😂

میترسی چش بخوری خب😂

قبلاً میکردم ولی خب بچگی بود نوجوانی بود ی حس خوبی داشتم با آرایش راحت می‌تونستم برم بیرون ولی خب الان اصلا دیگه دوست ندارم با آرایش برم بیرون در حد خیلی کم کرم میزنم

ولی تو خونه زیاد میکنم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

تو منی یا من توعمممم🤣🤣من وقتی پامو از خونه مییزارم بیرون دستمال خیس میکنم کرم پودر و رژمو پاک میکن ...

دقیقا چقدر مثل همیم . خردادی هستی؟

قبلاً میکردم ولی خب بچگی بود نوجوانی بود ی حس خوبی داشتم با آرایش راحت می‌تونستم برم بیرون ولی خب ال ...

پوستت خراب نشه زیاد ارایش نکن توخونه  

هرچیزی یه سن خاصی داره منم قبلنا غلیظ زباد ارایش داشتم الان یه رژ ویه ریمل وصدافتاب تمام

ببخش استاترگلم. داخل تاپیک هات گفتی متاهلی.

الان میگی کسی نداری وب شوخی گفتی بختت بازبشه،

جداشدی؟.یا سرکاری بوده تاپیکت ک متاهلی؟

خدایابخاطرگناهانم من روببخش. زورم به صدتا دختری که نگات میکنن میرسه ولی زورم به اونی که تو نگاش میکنی نمیرسه.میگن با کسی که عاشق بوده وارد رابطه نشو باهاش وسط بهشت باشی صدای عشقشو از جهنم بشنوه میذاره میره

بیشتر ببینید
آها بیشتر خردادیا مودی هستن واسه همین پرسیدم

به نظرم نمیشه اسمش رو گذاشت مودی

من بیشتز خجالت میکشم،، خجالتی و درونگرا هستم چون دخترم فک میکنم آرایش کنم زنونه میشم

خجالتی بودن هم ویژگی بارز مهری ها🫠

پوستت خراب نشه زیاد ارایش نکن توخونه هرچیزی یه سن خاصی داره منم قبلنا غلیظ زباد ارایش داشتم الان یه ...

هفته ای یکی دو بار میزنم تو خونه ولی خب خیلی میزنم تو همون دو بارم

پوستم خراب شده بود چون کرم سنگین گریم میزدم هر روز🤦🏻‍♀️ ولی الان ی سبکشو میزنم 

دوبار در هفته روتین پوستی دارم شکر خدا مشکلی نیس

به نظرم نمیشه اسمش رو گذاشت مودیمن بیشتز خجالت میکشم،، خجالتی و درونگرا هستم چون دخترم فک میکنم آرای ...

آهان بیست سالته مجردی انشالله خوشبخت بشی منم هم سنتم ی گل پسر پنج و نیم ساله دارم که ی ماه دیگه تولدشه😁 نمی‌دونم چی هست ولی الان که پسرم بزرگتر شده و تنها زیاد این ور اون ور میرم خیلی رعایت میکنم تا مشکلی پیش نیاد

آهان بیست سالته مجردی انشالله خوشبخت بشی منم هم سنتم ی گل پسر پنج و نیم ساله دارم که ی ماه دیگه تولد ...

سلام نگارم❤

یعنی در سن ۱۴ سالگی حامله شدی؟

🧜‍♂️هیتلرم خوبه اما من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم🧜‍♂️         

دقیقا چقدر مثل همیم . خردادی هستی؟

سلااااااااام یه خردادی به تووو

منم آرایش میکنم بیرون که میرم همش حس میکنم زیادیه از دوستام میپرسم رژمو پاک کنم؟به شوهرم میگم‌خیلی کرم نزدم؟و در نهایت 5 کیلومتر از خونه دور نشدیم خط چشمم و پاک میکنم کرمم هم انقد با دستمال میکشم پاک میشه😂😂😂😂😂😂😂

وقتی گاو وارد قصر میشه،گاو شاه نمیشه....قصر طویله میشه!-خلاصه اینکه هر کسی رو تو زندگیتون راه ندید...!!