2777
2789
عنوان

انقد تیپ زدم روم نمیشه برم بیرون🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 2044 بازدید | 64 پست
هفته ای یکی دو بار میزنم تو خونه ولی خب خیلی میزنم تو همون دو بارمپوستم خراب شده بود چون کرم سنگین گ ...

اگه پوستت خوبه کرم پودر کلا نزن حیفه کرم پودرا پیری پوست میارن دخترعموی من انقد کرم پودر میزدالان ۳۵ سالشه پوستش داغون شده

همون آبرسان بزنی حله 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام چطوری چرچیل جون😍 آره گلم ۱۵ زایمان کردم. :)

ممنون عزیز دل خوبم🌹

خدا نگه دار خودت و بچه ات باشع

من ۱۸ زایمان کردم 

الانم که سی سالمه

🧜‍♂️هیتلرم خوبه اما من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم🧜‍♂️         

سلااااااااام یه خردادی به تووومنم آرایش میکنم بیرون که میرم همش حس میکنم زیادیه از دوستام میپرسم رژم ...

سلام 

😂😂

خردادیا همشون همینن یعنی من از دست خودم خیلی خیلی خستم 😩خیلی بد مودی هستم ی تصمیم میگیرم در ثانیه نود عوض میکنم یا بیخیالش میشم بجز کلافه کردن دیگران خودمو از همه بیشتر اذیتم ☹️😂

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

ممنون عزیز دل خوبم🌹خدا نگه دار خودت و بچه ات باشعمن ۱۸ زایمان کردم الانم که سی سالمه

ممنون همچنین الان چند تا بچه داری؟

اگه پوستت خوبه کرم پودر کلا نزن حیفه کرم پودرا پیری پوست میارن دخترعموی من انقد کرم پودر میزدالان ۳۵ ...

آره پوستم خوبه چشم کمش میکنم آبرسا دارم میزنم 🌹

سلام 😂😂خردادیا همشون همینن یعنی من از دست خودم خیلی خیلی خستم 😩خیلی بد مودی هستم ی تصمیم میگیرم د ...

وااای دقیقا منم

واسه خرید لباس عید انقد اذیت کردم مامانم کلافه شده بود یه روز کاااامل گشتم همه جارو پاساژ و بازارو .......آخرم حتی یه جوراب نخریدم😂حالم از خودم بهم میخوره واقعا

وقتی گاو وارد قصر میشه،گاو شاه نمیشه....قصر طویله میشه!-خلاصه اینکه هر کسی رو تو زندگیتون راه ندید...!!

وااای دقیقا منمواسه خرید لباس عید انقد اذیت کردم مامانم کلافه شده بود یه روز کاااامل گشتم همه جارو پ ...

منم قبلاً همین بودم جایی نبود که نگردم واسه خرید 

تو خریدای عروسیم همه خسته کوفته نشستن دیگه نیومدن شوشو با حال زار😐😫 باهام میومد واسه ی جفت جوراب کل بازار و می‌گشتم تا بهترینشو بخرم .الان اونجوری هم حساس نیستم خرید عید خود چهارشنبه‌سوری رفتیم آنقدر شلوغ و درهم برهم همه جا دعوا بود زیاد نتونستیم چیزی بخریم مونده یکی دو ماه دیگه بریم 

دو تا بچه عزیزم

خدا حفظشون کنه منم یکی

حالا حالا تصمیم دومی رو ندارم اما سن شوهرم داره بالا میاره من زیر ۳۰ نمیخام بیارم پس میشه ده سال دیگه