2777
2789
عنوان

انقد تیپ زدم روم نمیشه برم بیرون🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 1902 بازدید | 64 پست
من همیشه که به خیال خودم دیگه خیلی تیپ زدم و .... میرم بیرون میبینم نصف دخترا ده پله دیگه پیشرفت کرد ...

دقیقا حالا منم برم همینه 🤣🤣

یادت نره پول هدف نیست بلکه مسیری برای انجام دادن کارهاییه که حالمونو خوب میکنه.

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

حاجی قدو ببین.....یا خدااااا

فیسو ببین....یا خدااااا

حاجی قدو ولش....فیس و ولش....تیپو ببین یا خداااااااا

🤣😂😂

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

من همیشه که به خیال خودم دیگه خیلی تیپ زدم و ... میرم بیرون میبینم نصف دخترا ده پله دیگه از نظر تیپ ...

دفیقاااا

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

ببین لباسام خاص نیسا اما خودم خیلی خوشگل شدم نمیدونم چجوری بگم😂

😕😕😕

استایل و مو و آرایش باهم جذابه

حوصله ریپ زدن و توضیح دادن ندارم ! چون که ته تبادل نظرتون میشه دعوا و جنجال ❌ریپ نزن در هر صورت که مخالفی …یکم صفت داشته باشید فقط یکم👌🏻

من همیشه که به خیال خودم دیگه خیلی تیپ زدم و ... میرم بیرون میبینم نصف دخترا ده پله دیگه از نظر تیپ ...

وای منم دقیقا فکر میکنم دیگه ته استایل و مدم میرم بیرون انقدر خفن زیاد شده کسی سگ محلم نمیزاره 😂

درساتمذهمینجوری خوب حفظ میکردی؟😂😂

بله....😂😂😂

همیشه نمره ی الف بودم..

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

من تازگیا آرایش که میکنم میبینم چقدر ناز شدم🥹🥺 بعد همشو میپاکم 😐😂واییی آنقدر تو دل برو میشم که میپاکم 😆

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم