2777
2789
عنوان

شما باشین این خواستگار رو قبول میکنین یا رد چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 78 پست

شغل و وضعیت مالیش خوبه ولی اختلاف سنی تون زیاده

اینکه بهش میخوره تابع زن باشه ملاک نیست باید ازش شناخت پیدا کنی

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️
بچه سالی که دستش جیب شوهرش باشه این زمونه ! این زمونه مستقل نباشه !بله بده فقط 19 سالشه نه چیزی ! فق ...

من الان۲۱سالمه مستقلم از نظر درامد

ولی همچین خواستگاری بیاد قبول میکنم میدونی چرا؟چون خودم از نظر عقلی۱۰سال بزرگترم و حوصله پسر ۲۴ساله پچه ننه هیچی ندار رو ندارم

اگر بتوانم دلی را از شکستن بازدارم ‏بیهوده نزیسته‌ام.... ‏اگر بتوانم رنجی را بکاهم ‏یا دردی را مرهمی نهم ‏یا مرغکی رنجور را ‏به آشیانه بازگردانم ‏حاشا حاشا که بیهوده نزیسته‌ام...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من الان۲۱سالمه مستقلم از نظر درامدولی همچین خواستگاری بیاد قبول میکنم میدونی چرا؟چون خودم از نظر عقل ...

خانم عزیز اون جانب شماست

اسی گفت که تایپم فرد های کم سن و ساله 

شما شخصیت تون قبول میکنه اما اسی قبول نمیکنه نمیتونه بسازه 

دیدگاه خودتونو میسنجید عزیزم نه دیدگاه فردی که تایپ اش فرد کم سن و ساله

فقط 50 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اشتباه منو نکن هرچی خواستگار میومد الکی یه ایراد میذاشتم ندیده حرف نزده ردشون میکردم،خیلی بده که ندیده حرف نزده رد کنی،من الان ۳۲ ساله هستم خیلی پشیمونم هنوزم مجردم

عزیز دلم خیلیا بعداز ازدواج ادامه تحصیل میدن 👌🏻 این مانع برای پیش رفت نمیشه

بعد ازدواج که شما میگی اون روحیات هستش 

اتفاقا بعد ازدواج تحصیل بشدت بد هست بخصوص اگه پشت کنکوری باشه 

دانشگاه که درک میکنم هیچ 

بعد ازدواج که میگید احتمالا همسرشون اجازه نده که خیلی جاها دیدیم و شنیدیم که اجازه نمیدن !

اونم به روحیات هست که مرکز توجهشو همسر میشه نه درس وتحصیل که القای جداسازی سخته برای یه خانمی که هم جنسی 

هم عاطفی 

هم پس انداز 

جداسازی کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه بخوایین با کسی که اختلاف سنی کمی باهاش دارین ازدواج کتین باید تو این شرایط اقتصادی جون بکنی تا ببینی میتونی خودتو جم کنی یا ن

ولی وقتی اون اقا کل شرایطش محیاس چرا باید پا به اقبال خودت بزنی گلم

من 16سال از شوهرم کوچیکترم

اتفاقا خپبیاش اونقد زیاده که بدی این اختلاف به چشم نمیاد

درخواست دوستی ممنوع...

خانم عزیز اون جانب شماستاسی گفت که تایپم فرد های کم سن و ساله شما شخصیت تون قبول میکنه اما اسی قبول ...

اهان خوب تایپش پسر بچس رد کنه

وگرنه من خودم حوصله بچه ننه ای که بی پوله ندارم

اگر بتوانم دلی را از شکستن بازدارم ‏بیهوده نزیسته‌ام.... ‏اگر بتوانم رنجی را بکاهم ‏یا دردی را مرهمی نهم ‏یا مرغکی رنجور را ‏به آشیانه بازگردانم ‏حاشا حاشا که بیهوده نزیسته‌ام...

بعد ازدواج که شما میگی اون روحیات هستش اتفاقا بعد ازدواج تحصیل بشدت بد هست بخصوص اگه پشت کنکوری باشه ...

من خانوم برادرم و دختر داییم و دختر خواهرم بعداز از واحد ادامه تحصیل دادن همینطور خواهر شوهرم اصلا هم اذیت نشدن مورد خوب بیاد آدم قبول می‌کنه 

خانم عزیز اون جانب شماستاسی گفت که تایپم فرد های کم سن و ساله شما شخصیت تون قبول میکنه اما اسی قبول ...

من خودم بزرگتر دوست دارم‌ ولی نمی‌شه ندید گرفت وقتی طرف ۱۰ سال بزرگ‌تره هرچقدرم شرایط خوب باشه بازم دونفر از دو نسل متفاوتن اصلا طرزفکر و زندگی ممکنه بهم‌نخوره. بخصوص هشتاد و هفتاد که اینقدر فاصله هست بینشون.

من خانوم برادرم و دختر داییم و دختر خواهرم بعداز از واحد ادامه تحصیل دادن همینطور خواهر شوهرم اصلا ه ...

1. هممه چی پول نیست 

2.هر موردی رو که شرایطش خوبه نباید قبول کرد 

3.خانم باید منطقی باشه مثل شما پول دید نپره توش !

4.تایپ هرکس متفاوته 

5. روحیات شما و امثال شما متفاوته ایراد شما اینجاست که وقتی نظر میدید اسی رو میزارید جای خودتون باید خودتون رو بزارید جای اسی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه بخوایین با کسی که اختلاف سنی کمی باهاش دارین ازدواج کتین باید تو این شرایط اقتصادی جون بکنی تا ب ...

ایشون هم هم شهری خودمه ، و اینکه از لحاظ اعتقادی هم مثل خودمونه 

کاش برسم به جایی که بگم دیدی تونستم ..؟! :)

به نظر من برو ببینش باهاش صحبت کن ببین به دلت میشینه اگه خوشت اومد مشاوره برید ببینید اخلاقاتون باهم ...

بنظر منم برم ببینم ظاهرشم که میگن خوبه

کاش برسم به جایی که بگم دیدی تونستم ..؟! :)