2777
2789
عنوان

بچه ها به نظرتون عکس پدر شوهرمو بزارم پروفایل

| مشاهده متن کامل بحث + 1470 بازدید | 95 پست
بخدا جدی میگم شات گرفتم واسه شوهرمم فرستادم ، مادر شوهرم شیرین عقله اینم بلند میشد می‌رفت خونه زن قب ...

مادرشوهر منم از اینکه حرصم بده همین کار رو میکرد سه سال قطع ارتباط کردم درست شد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مادرشوهرمن همینومیگفت،باردارشدم سقط شد،هی یه دلیلی میاورذکه مقصرمن بودم سقط شده،هرچی شوهرم جوابشومید ...

برن گم شن یه مشت عقده ایی

همینطوری راه می رفت ایراد می‌گرفت از خونه زندگی مک

شوهر خواهر شوهرم یبار جوابش داد گفت کاش دختر تو یکم زندگی کردن رو از شیلا خانوم یاد می‌گرفت گررررر گرفت 

دختر من؟

دختر من فلانه 

دختر من نبست در جهانه 

و همینطوری چشم انداخته تو چشم داماداش که مبادا با من حرف بزنن و نگاه کنن

اگه هم حرف بزنن که تیکه میندازه سنگین رنگین باش

متأهل 

پروفایل بعد که شوهرم دعواش کرد گفت دستم خورده

بالا رفتن سن هیچ تاثیری در سطح شعور ندارد؛ نهایتا یک بیشعور پیر میشی ‍ ‍ که فکر میکنی هر چیزی که میگی بقیه باید به خاطر سنت قبول کنن 

برن گم شن یه مشت عقده اییهمینطوری راه می رفت ایراد می‌گرفت از خونه زندگی مکشوهر خواهر شوهرم یبار جوا ...

من که گاهی فقط.میخندم تابیشتربسوزن،اینقدرمیخندم یعنی برام اهمیت نداریدزیادهم رفت وامدنمیکنم،خودشون خیلی ولخرج هستن خیلییییی،ففط.میخورن،من مثه اونها نیستم تامنومیبینه میگه عروس کدبانو باش ولخرجی نکن،منم میگم اره بایدمثه شماباشم

کصخلی چیزی ان ؟ 

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید

خودتو درگیر این بچه بازیا نکن 

مادرشوهرت یکم بچگونه رفتار کرده 

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
بیشتر ببینید
من که گاهی فقط.میخندم تابیشتربسوزن،اینقدرمیخندم یعنی برام اهمیت نداریدزیادهم رفت وامدنمیکنم،خودشون خ ...

منم رفت و آمد کم کردم

وقتی هم میرم دیگه دست به آب سیاه سفید نمیزنم 

چون وقتی میان خونم از جا تکون نمی خورن

متنفرم از تک تکشون 

از مادرش که وااااقعا متنفرم چند تا پسر زاییده فقط بلد بودن درس بخونن پز بدن وگرنه یکی از یکی بی‌شعور تر و بی ادب تر

متأهل 

منم رفت و آمد کم کردموقتی هم میرم دیگه دست به آب سیاه سفید نمیزنم چون وقتی میان خونم از جا تکون نمی ...

عزیزم واقعا سخته من درکت می کنم،ازدواج باسطح پایین ترازخودت ازلحاظ  فرهنگ خیلی سخته،خداخودش کمکمون کنه