2777
2789
عنوان

چکار کنم داداشم خیانت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1292 بازدید | 76 پست
نه اما رفته تو گروه خانوادگی عکس فرستاده تلفن کرده خونه به خونه رفته یعنی داداشم نمیتونه بره بیرون ا ...

خب داداشت حقشه، داداشت الان چی میگه پشیمونه یا نه، بعد این آبرو ریزی فک نکنم دیه اون زندگی زندگی بشه بیچاره بچه اشون. فردا با هزار تا طعنه بزرگ میشه 

شما تحت تاثیر فرهنگ ضد زن ایرانی شرقی هستی ، همون فرهنگی که همیشه مرد رو تبرئه کرده....مردها عقل ندا ...

حالا این فرهنگ ضد ایرانی شرقی چی هست ؟؟؟  

تبرئه نکردم 

دلم سوخت براش 

فکر کن کار اشتباهی انجام بدی همه عالم و آدم متوجه بشن و توبیخت کنند 

خب یه کم صبر میکردید شاید خودش به غلط کردن میفتاد 

به همین راحتی که نمیشه زندگی به هم زد به خصوص که خانمش بارداره

نمیگم کارش درست بوده ولی خیلی از مردها هم به زن خیانتکارشون یه فرصت میدند به خاطر زندگی  و بچه هاشون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب داداشت حقشه، داداشت الان چی میگه پشیمونه یا نه، بعد این آبرو ریزی فک نکنم دیه اون زندگی زندگی بشه ...

چیزی نگفت طلاق میگیرن زندگی بعد این همه طعنه نمیشه 

حالا این فرهنگ ضد ایرانی شرقی چی هست ؟؟؟ تبرئه نکردم دلم سوخت براش فکر کن کار اشتباهی انجام بدی همه ...

شما انگار متوجه نیستی ، اشتباه نکرده ، خیانت کرده

فرهنگ ضد زن ایرانی شرقی همین چیزیه که در ناخودآگاه شما و خیلی افراد وجود داره ، که توجیج میکنید حالا یه اشتباهی کرده ،پشیمون میشه،  وای چرا زنش صبر نکرد و آبروشو برد......ولی ولی به حال وقتی زنی خیانت کنه، صد هزار تا برچسب فاحشگی و.....بهش میچسبه و کارش غیر قابل بخشش میشه و....

شماهم بزنین تو سر داداشتون 

کلا بندازینش دور

واسه چیتونه این هرزه؟ 

دم زنش گرم 

شما این وسط گناه دارین 

امیدوارم الان پشت داداشتون نباشین 

به مرور زمان توهین ب شما هم کم میشه 

ولی همین ک این ابروی. داداشت همیشه رفته باشه خوبه 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید

به فامیل هاتون بگو برادرم هزکاری کرده خودش کرده ماها بهش راهنمایی ندادیم که طعنه بشنویم برید ب خودش بگید هرچی میخاین بگین ب ما نگین زن داداشتم درک کن خیانت چیز کوچیکی نیست اون اینقد بهش فشار اومده مخصوصا که بارداره خیلی اوضاعش بدتره  اجتمالا اروم نمیشده پاشده به همه گفته دلش اروم بگیره 

🫂🙂سردرگم در هیاهو

حالا این فرهنگ ضد ایرانی شرقی چی هست ؟؟؟ تبرئه نکردم دلم سوخت براش فکر کن کار اشتباهی انجام بدی همه ...

چرا اتفاقا باید سریعا زندگیشونو بهم بزنن

ادم خیانتکار، یبار مرز و خط قرمز این کارو رد کرده 

بار دوم سوم یاد میگیره پنهانی خیانت میکنه لو نمیره

کسی که سختی این کار براش ریخت

بازم تکرارش میکنه 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید

حالا با کی خیانت کرده؟

از این پولی های یکشبه  یا مدت های مدید؟

از کجا و‌چطوری لو رفت؟

اون زنیکه کجاست؟ 

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
بیشتر ببینید
چرا اتفاقا باید سریعا زندگیشونو بهم بزننادم خیانتکار، یبار مرز و خط قرمز این کارو رد کرده بار دوم سو ...

تکلیف بچه اون وسط چی میشه

لطفا بچه گانه نظر ندید 

خیلی ها تو زندگی اشتباه می کنند

خداوند در توبه رو باز گذاشته ، بنده ها اجازه نمیدند 

خدایا شکرت