2777
2789
عنوان

بچه ها به نظرتون عکس پدر شوهرمو بزارم پروفایل

| مشاهده متن کامل بحث + 1645 بازدید | 95 پست
دم شوهرخواهرشوهرت گرم،این خودش ازصدتا جواب شمابهتره،خیلی بدتره

اره تمام داماداش دلشون خونه از ادا اصولای دختراشون 

خیلی قيافه میگیرن

قيافه هم در حد صفر

بهتره بگم زیر خط فقر

انگار سلیطه ها چهره هاشون

متأهل 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم واقعا سخته من درکت می کنم،ازدواج باسطح پایین ترازخودت ازلحاظ فرهنگ خیلی سخته،خداخودش کمکمون ک ...

خیلی عذابم دادن 

شوهرم از همه بیشتر 

مادر شوهرم یه عفریته به تمام معناست.

به حدی دل میشکنه به حدی دل میکشنه که هر چی اتفاق بد تو زندگیش میفته همه میفهمن کارما کارا و حرفاشه جز خودش

متأهل 

خیلی عذابم دادن شوهرم از همه بیشتر مادر شوهرم یه عفریته به تمام معناست.به حدی دل میشکنه به حدی دل می ...

خدایه روزی جوابشون روبده به قول مامانم اینقدرگرفتارخودشون بشن که دیگه به فکربدبخت کردن مردم نباشن

خدایه روزی جوابشون روبده به قول مامانم اینقدرگرفتارخودشون بشن که دیگه به فکربدبخت کردن مردم نباشن

۸۰ و خورده ایی سن داره 

کاری جز تعریف از خود و مسخره دیگران نداره 

متأهل 

من الان ۱۹ ساله قطع رابطه کردم با خواهر شوهرم چون با همسر سابق شوهرم رفت و آمد داره وشوهرم بهش گفت م ...

مادر شوهر و خواهر شوهر منم با همسر قبلی شوهرم رفت و آمد دارن و به من میگن تو زیادی حساسی 😐

مادر شوهر و خواهر شوهر منم با همسر قبلی شوهرم رفت و آمد دارن و به من میگن تو زیادی حساسی 😐

نه عزیزم اصلا همچنین چیزی رو قبول نکن من همسرم به خواهرش گفت اگر همسر سابقم خوب بود که من الان باهاش زندگی میکردم پس شما کاسه داغ تر از آش نشو به خواهرش گفت 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
خیلی عذابم دادن شوهرم از همه بیشتر مادر شوهرم یه عفریته به تمام معناست.به حدی دل میشکنه به حدی دل می ...

فقط بسپرشون به خدا.خدا دلشونو یشکنه به بزرگترین شکل

نصیحت امشب:واسه آدم هایی وقت بذاریدکه پدر و مادرشون واسه تربیتشونوقت گذاشته باشن.