2777
2789
عنوان

13بدرمگه وقت عروسیه پسرخالم کارت فرستاده😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 4564 بازدید | 187 پست
نه گلم مامیریم بیرون شهردسته جمعی نمیشه نمدونم چجوربگم 13بدر خیلی خیلی مهم اگه سنت شکنی کنی دیگه باک ...

چجوری اینقدر قوی معتقدی علت شجیه اصلا 13 بدر میرن بیرون

ما نمیریم پا سال اومدیم بریم وسطش مشکل گیش آوند دور زدیم برگشتیم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

استارتر دو ساله برای پاسداشت فرهنگ عربی، فرهنگ ایرانی(سیزده به در) رو اجرا نکرده. امسالم به خاطر عر ...

فرهنگ عربی چیه؟ اگه ماه رمضون رو میگی که مال اسلامه اسلام هم دین استارتره مال بیگانگان که نیست

در ضمن تو ماه رمضون هم میشه تو طبیعت رفت

یه عده واسه عروسی خودشون دیگران رو اذیت میکنن اصلا چه اجباریه همه برن عروسی؟ همه چیز رو زور کردند هرکس نمیخواد یا دوست نداره باید این اجازه رو داشته باشه که عروسی نره و فامیلا هم یاد بگیرن فرهنگ داشته باشند پشت سرش حرف درنیارن 

کاربری دست دو نفره

پولدارن غمی ندارن

حداقل واسه مردم مشکل ایجاد نکنن واسه مردم دردسر ایجاد نکنن

من که کلا هیچ عروسی نمیرم چون سرم و گوش هام تو عروسی ها یه جوری میشه اذیت میشم 

کاربری دست دو نفره

فرهنگ عربی چیه؟ اگه ماه رمضون رو میگی که مال اسلامه اسلام هم دین استارتره مال بیگانگان که نیستدر ضمن ...

زور نکردیم برن عروسی، ولی بهانه‌های غیرمنطقی هم برای نرفتن نیارن. راحت بگن دوست نداریم بریم.

یا اینکه نگن چرا فلان روز عروسی گرفتن؟ باید بهمان روز می‌گرفتن!!!

زور نکردیم برن عروسی، ولی بهانه‌های غیرمنطقی هم برای نرفتن نیارن. راحت بگن دوست نداریم بریم. یا اینک ...

انتخاب روز مناسب هم که دردسر نشه برای مردم مهمه چه عروسی باشه چه عزا 

یه تاپیک بود خانمی میگفت مجلس ختم گرفتن روز تحویل سال که ایام عزای حضرت علی هم بود ولی همه کاربرا گفتن کارشون زشت بوده ختم رو انداختن روز تحویل سال 

انداختن عروسی تو سیزده به در هم درست نیست 

بعضی مناسبت ها بزرگتر و مهمترن و برای همه مردم ارزشمندن مثل همین روز تحویل سال و سیزده به در. ادم بهتره وقتی میخواد روز برای مناسبت های خودش انتخاب کنه و خصوصا مردم رو هم بکشونه تو این روزها نندازه مناسبت خودش رو تا واسه مردم هم دردسر و مشکل درست نشه

بعضی ها هستن خیلی اخلاق چرتی دارن یکی نره عروسی حرف درمیارن براش به خاطر همین گفتم اجبار و فامیلا باید یاد بگیرن اجبار نکنن و حرف درنیارن اگه یکی نیومد عروسی 

کاربری دست دو نفره

حق میدم تاریخش خوب نیست ما هم امسال هیچ جا نرفتیم و فک نکنم قرار باشه جایی بریم حتی سیزده بدر ماه رم ...

۱۱م عید فطره

نیاز دارم یه مدت از مجازی فاصله بگیرم لطفا اگر منو بجز تاپیک خودم ، تاپیکای دیگه دیدین بهم یادآوری کنین☺️🌻