2777
2789
عنوان

اسم پسر پیشنهاد بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 3363 بازدید | 295 پست
تاپیک اسم جوابه برای پربازدید شدن

البته اگ دعوا شه😂

' اگه‌ نظرت مخالفِ‌نظرمه ریپلای نکن واسم‌مهم‌نیست❤️وَ ایمان‌دارم‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند روحِ هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد💙 "میشه واسه برادرِ آسمونیم صلوات بفرستید💚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسمت چیه مگه مطمئنم قشنگه

آناهیتا

' اگه‌ نظرت مخالفِ‌نظرمه ریپلای نکن واسم‌مهم‌نیست❤️وَ ایمان‌دارم‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند روحِ هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد💙 "میشه واسه برادرِ آسمونیم صلوات بفرستید💚

وا خوبه ک فک کردم صغری کبری چیزیه

همش بخاطر همون بازیگر قبل انقلاب مسخره میکنن

با من از زیبایی ها حرف بزن ، از دکتری که با لبخند از در اتاق بیرون می‌آید ، از کسانی که هیچوقت هم دیگر را ترک نمی گویند ، از عشاقی که به هم باز می‌گردند ، از هواپیمایی که به سلامتی به مقصد میرسد ، از دو دوست زیر چتر یکسان ، از مرده ای که سرنوشتش تغییر میکند. با من از دروغ های زیبا حرف بزن 

بیشتر ببینید
خوب دوست ندارن چرا این حرفها رو می‌زنید ؟!

کمر همت بستن همون جوری که مردم از دین و مذهب  زده کردن  از تاریخ و داریوش کوروش هم زده کنن خبر ندارن  تعصب کورکورانه روی هر موضوعی باعث احترام آوردن و بولد شدن یک موضوع نمیشه اتفاقا باعث میشه همه ازش دور بشن 

دیگه جوابتو نمیدم تو بحث و دعوا بدبخت انقد ریپ بزن تا جر بخوری 😂🖐️غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

بیشتر ببینید
آناهیتا

گمشووووو خیلییییییییییییییی قشنگه وای همیشه دوس داشتم اشمم اناهیتا باشه خیلی شیک و باکلاسه کجا شنگینه خیلی زورشون میاد آنا صدات کنن😭😭😭😭😭🥲🥲🥲🥲🥲✨✨✨✨✨🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀