نمیذاره بری سرکار؟ بگو جریمه رو بده دیگه نری🤣بعد اصلا پیش مامانش زندگی نکنا اصلا
اگر بتوانم
دلی را از شکستن بازدارم
بیهوده نزیستهام....
اگر بتوانم رنجی را بکاهم
یا دردی را مرهمی نهم
یا مرغکی رنجور را
به آشیانه بازگردانم
حاشا
حاشا
که بیهوده نزیستهام...
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
اگه دختری و خونه و ماشین از خودت نداری، و اگه درامد فعلی خودت زیر ۴۰ تومنه و خانواده ات قرار نیست سرمایه ای بهت بدن یا شوهر سرشناسی برات جور کنن، قبول کن. اگر شرایط تحصیلی کاری و مالی خودت تاپ هست، خیر. قبول نکن
نه قبول نمیکردم چون اگه مثلا طرف بدونه من چیزی و دوس دارم و میگ نه حس میکنم اون زندگی خیلی سخت بشه واسم و به خیلی چیزای ساده دیگ هم بگه نه حتی بگی خیلی پولداره
دوم اختلاف سنی من مثلا بشه ۳۰سالم اون ۴۵سالشه من جوونم یسری تفریحاتو دوس دارم تازه جا افتادم ولی اون دیگ حوصله یسری کارارو نداره و بنظرم مشکل میشه