2777
2789
عنوان

یک اسم خاص بگید که به

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 68 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نیلی

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)

بیشتر ببینید

موج

امواج آرام

عروس دریا

فقط 38 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

نظر لطفتونه 🥰☺️بی احساس دیدی گفتم ته این رابطه....🫶

من آرزومه برم کنسرتش  

گفتم قلب سنگیت از هیچی نمیترسه......

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

من آرزومه برم کنسرتش گفتم قلب سنگیت از هیچی نمیترسه......

کنسرت برگزار کنم حتما خبرت میکنم ☺️😂🌸

بی احساس ..لعنت ب اون شب که ت گفتی من دیگه ..

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم.  🌸 

کنسرت برگزار کنم حتما خبرت میکنم ☺️😂🌸بی احساس ..لعنت ب اون شب که ت گفتی من دیگه ..

الهی   صندلی اول برام رزرو کنید لطفاااا   

کی با یک جمله مثل من می‌تونه آرومت کنه.......

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

هیچکدومشون اهنگ قاضیش نمیشه😭

همه آهنگاش قشنگه من باید تورو پیدا کنم وخیلی دوست دارم انگار می‌ره توی تک تک سلول هام بهم آرامش میده 

همه آهنگاش قشنگه من باید تورو پیدا کنم وخیلی دوست دارم انگار می‌ره توی تک تک سلول هام بهم آرامش میده

اهنگ قاضی اولین اهنگی بود که ازش گوش دادم و کلی ازش خاطره دارم

واسه همین هربار گوشش میدم گریه میکنم باهاش

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
اهنگ قاضی اولین اهنگی بود که ازش گوش دادم و کلی ازش خاطره دارمواسه همین هربار گوشش میدم گریه میکنم ب ...

ای جان عزیزم