2777
2789
عنوان

چقد رابطه میا و کوروش قشنگه🥹

413 بازدید | 26 پست

یوتوبرن احتمال زیاد دیدینشون

واییی خودم زیاد موافق تو رابطه بودن نیستم چون آدم درستش پیدا نمیشه

ولی اینا از همون نوجوونی با همن چقدم تو ویدیوهاشون معلومه عاشق همدیگن اصن از چشاشون میشه خوند🥲🥹❤️

اگه هیچوقت اینطور عشقی تو زندگیم نباشه چی؟!هعییی آرزو همچی به دلمون میمونههه🫠

رِسَد‌ آدَمی بِه جایی کِه بِجُز خُدا نَبینَد...

والا ارتا و ربکا ام همه میگفتن عاشق همن ولی تهش کات کردن😂 ما ک داخل رابطه های مردم نیستیم

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اما کوروش به عنوان مرد زندگی زیاد جدی نیست

اخلاقش با میا هماهنگه وگرنه شاید من و تو بودیم نمیتونستیم کنار بیاییم

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
چقدر هم بدم میاد از جفتشون و عشق نمایشیشون😂

بابا خیلی ساده ان که🥲😂اتفاقا بقیه یوتوبرا خیلی اهل حاشیه ان ولی اینا اوکی بودن بنظرم تازه هیترای زیادی هم ندارن برعکس بقیه

والا ارتا و ربکا ام همه میگفتن عاشق همن ولی تهش کات کردن😂 ما ک داخل رابطه های مردم نیستیم

اون خب خیانت کرد دیگه🥲امیدوارم عشق این دوتا نپاشه حداقل😂🫠

ان شاءالله این چیزی که میگی باشه والا تا وقتی تو زندگی کسی نیستی نمیتونی قضاوت کنی

چه معلوم این حرکاتشون نمایشی نیس برای جذب فالور و گرفتن ویوی بالا

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                    میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

بیشتر ببینید
اما کوروش به عنوان مرد زندگی زیاد جدی نیستاخلاقش با میا هماهنگه وگرنه شاید من و تو بودیم نمیتونستیم ...

آره خب اونقد جدی نیس ولی مهم اینه که باهم جورن همو دوس دارن

اونقدر رابطه ی قشنگ و رویایی توی اینستاگرام دیدم و بعد با نفرت جدا شدن یا حتی یه بلایی سر هم آوردن دیگه  هیچ کدوم باور نمیکنم 

پنج بار بگو    منوچهر با یه بقچه پر تربچه، توی باغچه، خورد پیازچه!

ان شاءالله این چیزی که میگی باشه والا تا وقتی تو زندگی کسی نیستی نمیتونی قضاوت کنیچه معلوم این حرکات ...

چی بگم والا

آخه انگار خیلی ساده ان برعکس بقیه یوتوبرا حاشیه و هیتر آنچنانی هم ندارن

اونقدر رابطه ی قشنگ و رویایی توی اینستاگرام دیدم و بعد با نفرت جدا شدن یا حتی یه بلایی سر هم آوردن د ...

وای آررره اینم راس میگی🥲حالا امیدوارم این دوتا پایدار بمونن

اون خب خیانت کرد دیگه🥲امیدوارم عشق این دوتا نپاشه حداقل😂🫠

منظور اینه ک جلوی دوربین و مجازی همه مجبورن رابطه شونو اوکی نشون بدن 

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید
بابا خیلی ساده ان که🥲😂اتفاقا بقیه یوتوبرا خیلی اهل حاشیه ان ولی اینا اوکی بودن بنظرم تازه هیترای ز ...

ساده ماییم دختر😂🤍

هیچ عشقی رو جلو دوربین نمیارن ازش درامد کسب کنن.

عزیزم.. خیلی از چیزایی که میبینی نمایشیه.. تو نمیدونی تو خلوت خودشون چه طوری هستن و چیکارا ممکنه بکنن. نفیسه روشن هم همه جا از عشقش به شوهرش میگفت و اون خواننده شهرام شکوهی هم اهنگ عاشقانه میخوند.. اینکه تو زندگی ادما واقعا چه خبره خودشون میدونن و بس

منظور اینه ک جلوی دوربین و مجازی همه مجبورن رابطه شونو اوکی نشون بدن

آره خب به مجازی اعتمادی نیس

ولی رابطه این دوتا صرفا یه مثال بود، دیگه خیلی کم پیدا میشه عاشق واقعی

ساده ماییم دختر😂🤍هیچ عشقی رو جلو دوربین نمیارن ازش درامد کسب کنن.عزیزم.. خیلی از چیزایی که میبینی ...

وای🥲😂

آره خب به مجازی اعتمادی نیس واقعا

ولی رابطه این دوتا صرفا یه مثال بود، دیگه خیلی کم پیدا میشه عاشق واقعی🫠