2777
2789
عنوان

بیاین راجعب نذرایی که معجزه کرد بگید خودمم میگم♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 75756 بازدید | 1628 پست
میشه یکی به من یه چله بگه یکی هست میترسم با خواست خانوادش بیاد خواستگاری میخوام با قلب خودش بیاد نه ...

دعای معراج بخون که با عشق و خواست خودش بیاد

هرروز بخون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

این چله هارو اگه پریود بشیم چی؟ بازم میشه خوندشون؟

اول ختم پریود نباشید وسط ختم شدین مشکلی نداره

تو همون ساعتی که روزای قبل میخوندین بخونید

من خودم وضوام میگیرم با اینکه میگن قبول نیست

روز اول ختم پریود نباشید وسط چله پریود شدین مشکلی نداره تو همون ساعتی که روزای قبل میخوندین ادامه اش ...

غیر غسل پریود هیچوقت غسلی گردنم نیس

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱
هر روز ۴ تا سوره ذاریات طلاق مزمل انشراح بخون بدون وقفه دوشنبه ها و چهارشنبه ها ۴۰ تا تکاثر بخون به ...

عزیزم من میخام شاغل شم و ب شغلی ک دوست دارم برسم

امسال موقع سال تحویل قران رو ک باز کردم سوره نور امد

از امام جماعت مسجد ک پرسیدم گفت این سوره موقع سال تحویل عالیه به حاجتت میرسی

چله حدیث کسا و زیارت عاشورا هم برداشتم

سوره واقعه رو هم هرشب میخونم

دیگ چیکار باید بکنم؟  چه چله ای پیشنهاد میدی؟ 

یه چله بگید که برای باطل کردن طلسم و جادوبچها من مبدونم یه نفر که میشناسمش همش برامون دعا میگیره زند ...

خدا لعنت کنه کسایی رو ک برای عقده و حسادت شون دست ب هرکار کثیفی میزنن منم درست مثل توام زن عموی شوهرم ۲۰ ساله آشغال دعا و طلسم میگیره چون اون زمان شوهرم بالای دخترش نریده چون اون میخواسته دخترشو ب شوهرمم بده اون حس بهش نداشته از زمانی ک ما اذواج کردیم یک روز خوش از این زنیکه خدا لعنتش کنه ندیدم حتی الان ک در شهرستان هستم بازم دست از دعاهاش بر نداشته من دوبار چون بدجور تا پای طلاق رفتیم رفتم پیش دعاده خدا شاهده همونم ب دلم نبود چون پای بچهام وسط بود رفتم تعجبم این از خدا بی خبرها چطور ۲۰ ساله هم عمرشو گذاشته هم پولشو هدر داده

عزیزم من میخام شاغل شم و ب شغلی ک دوست دارم برسمامسال موقع سال تحویل قران رو ک باز کردم سوره نور امد ...

عزیزم شک نداشته باش تو دعاهات مطمئن باش جواب میگیری

و اینکه اون ختم آیه الکرسی که تو متن تاپیک هست انجام بدید