2777
2789
عنوان

بدبختی های ثروتمند بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 1451 بازدید | 115 پست

و یه چیز دیگه که یادم رفت 

همه ازت توقع رشوه ،باهات بد میشن چون پول نفت نمیدی بهشون (: 

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

و یه چیز دیگه که یادم رفت همه ازت توقع رشوه ،باهات بد میشن چون پول نفت نمیدی بهشون (:

مفت *

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

بیشتر ببینید

نه اصلا همچین چیزایی نیست 

اوایلش ازت توقع کمک دارند ولی چندبار رو نگیری ول میکنن 

من همیشه تو حرفام میگم خوشم نمیاد کسی توقع کنه 

دوست دارم هرموقع دلم خواست کمک کنم 

و واقعا هم هرجا بتونم کمک میکنم 

لباسم هرچی دلم بخواد میپوشم ولی از پول و دارایی شوهرم هیچ‌وقت حرفی نمیزنم 

ومحبت ها هم ربطی به پول نداره چون تو با هرکی میپری قرار نیست بهش پول بدی که بخ‌واد بهت محبت کنه 

سختی هاش اینه که شوهرت همیشه کار داره و همش پشت تلفنه و معمولا خونه نیست 

مثلا الان عیده منو بچه هام خودمونو کشتیم یه سفر نتونست مارو ببره چون یه دنیا کار سرش ریخته و منو بچه هامچندروزه گوشه خونه تکون نخوردیم 

ولی اینو بگم احترامت خیلی بالاس وقتی پول داری

خخخخ دراومد برو حال کن.توکجا بودی گوگولی

خخخخخ خز کی بودی تو جوجو🥴😂

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

بیشتر ببینید
اینکه ادماتنهات میزارن فرقی نمیکنه پولدارباشی یابی پولوآدمابه خاطره پولت میخوانت اینم درستهچون تقریب ...

اتفاقا پول بسیار بسیار مهمه! خود حضرت علی و حضرت خدیجه و حضرت امام حسن مجتبی از ثروتمند ترین اعراب بودن

الانشم ی فقیر تنهام با کلی حسرت بدل حسرت لباس عید .کفش تمیز ک پاره نباشه 😔کفشم پاره س منتظر دست فرو ...

خب عزیزم این همه کار هست.....از خیاطی و آرایشگری بگیر تا معلمی و پرستاری! یعنی پول اینم نداری که بری دوره ای چیزی ثبت نام کنی و بعد از اتمام اون دوره درآمد زایی کنی؟؟؟

نه اصلا همچین چیزایی نیست اوایلش ازت توقع کمک دارند ولی چندبار رو نگیری ول میکنن من همیشه تو حرفام م ...

آره همین نبودن همسر خیلی عذابه

وقتی هم هست فکرش خرابه

آدم دلش میسوزه برای مردها انگار ماشین پول سازی میشن دیگه خودشونم فراموش میکنن

خب عزیزم این همه کار هست.....از خیاطی و آرایشگری بگیر تا معلمی و پرستاری! یعنی پول اینم نداری که بری ...

برام صلوات بفرست حتی شده ی صلوات ک از شرکت بهم زنگ بزنن شاید از این فلاکت نجات پیدا کردم 😔 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃