الحمدلله همین نی نی سایت وسیله نجات من شد من نه مبلغم نه مفسر یه ادم کاملا معمولی که از زندگی و مشکلاتش سیر شدم اعتقاداتم سست و ضعیف دین رو یه چیز ظاهری و نمایشی میدیدم
خلاصه زندگی من پر از اتفاقات شوم و عجیبه اتفاقات بد و وحشتناک هرروز تکرار میشدتد
خودمم مونده بودم اخه کار من از بدشانسی گذشته بود
اینجا از نی نی سایتیا شنیدم سوره مبارکه بقره معجزه میکنه
سرچ کردم بیشتر درموردش تحقیق کردم کاربرای مختلف از معجزاتش تو همین سایت نوشتند انگیزم زیاد شد
هرروز قبل از غروب خوشید ساعت مثلا ۴ تا ۶ پخشش میکنم
روز اول همینجوری گوشی دستم بود و همزمان که گوش میدادم تو سایت وبگردی میکردم روز دوم خود به خود میخکوب شدم
یعنی رفتم گوشی رو گذاشتم روی یک سکو و یهو با احترام نشستم گوش دادم چون احساس کردم خیلی قویه احساس کردم جن ها زانو زدند در مقابل خداوند و صوت قران من اینا رو با چشم سوم میدیدم
۲ ساعت زمان میبره یه سری سرچ کرده بودم کاربرا نوشتند خسته میشیم روی دور تند میذاریم منم همینکارو کردم ولی سریع نظرم برگشت چون صوت به همون روش معمولی خیلی آرامش دهنده و گوش نواز بود واسم و میخواستم بیشتر بهش احترام بذارم روزای اول خسته میشدم ولی الان خستگی رو احساس نمیکنم واقعا دلم میخواد شب وروز پاهام مورمور بشه خسته بشم ولی این سوره مبارکه رو گوش بدم دلم میخواد همیشه پخشش کنم وقتی اینکارو میکنم احساس میکنم پیش خدام اصلا احساس میکنم تو بهشتم
خلاصه تمام جن و شیطان و طلسم در مقابل خداوند به زاتو درمیان و گره گشا میشه
ولی یه سری اتفاقات ترسناک ممکنه وسطاش بیفته واسه منم خیلی افتاد وحشت کردم چون شیطان نمیذاره و مانع میشه اینکارو کنی بنابراین شب یا وسط پخش سوره خیلی اذیت میکنه
من ک خیلی تنبل بودم خونم کثیف بود با این ایات جون گرفتم و همه جا رو تمیز کردم چون اونا از کثیفی خوششون میاد لونه میزنند سعی کنید همییشه لباساتون و خودتون تمیز باشید
ادامشو پایین میگم