2777
2789
عنوان

چند گرم طلا دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 2732 بازدید | 145 پست
کلا ۴ گرم طلا دارماونم از ده سال پیشه🗿😁

ان شاءالله که از امسال بتونی بخری عزیزم ❤️ 

دیگه مهم نیست آدما راجبم میخوان چه حرفی بزنند چون فقط خودمم که برای خودم میمونم.و این خودمم که به فکر خودم هستم نه هیچ کس دیگه ای😊🙂

50 گرم بقیشو فروختم ماشین خریدم

ناراحت نیستی؟ وقتی طلا گرمی ۲ بود ۴۰ گرم فروختم رو پولم گذاشتم برای خرید ماشین. الان همش حرص میخورم چرا اینکارو کردم.

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا منم پارسال ۴ گرم با ۱۴ تومن خریدم الان میشه ی گرم و نیم😐😂

دقیقاً 

الان به خودم میگم یعنی باید ۱۶تومن رو برم بدم دو گرم طلا بگیرم🥲😁

هنوز دو دلم ولی خب باید برم بگیرم دیگه پس انداز بلند مدته و مطمئنا ضرر نمیکنم

دیگه مهم نیست آدما راجبم میخوان چه حرفی بزنند چون فقط خودمم که برای خودم میمونم.و این خودمم که به فکر خودم هستم نه هیچ کس دیگه ای😊🙂

چس گرم🤌(با عرض پوزش)

😁ان شاءالله که از امسال طلا خریدن رو شروع کنی و در عرض چند سال چندین گرم طلا داشته باشی🌸🩷

😁ان شاءالله که از امسال طلا خریدن رو شروع کنی و در عرض چند سال چندین گرم طلا داشته باشی🌸🩷

ممنون عزیزم. همچنین. نزدیک ۶۰ گرم داشتم خورد خورد تو ارزونی فروختم.

من ۳۵ گرم دارم اما همسر جان نقشه کشیده بفروشه ماشین بخره

ای جان خب باز دوباره براتون میگیرن

ناراحت نیستی؟ وقتی طلا گرمی ۲ بود ۴۰ گرم فروختم رو پولم گذاشتم برای خرید ماشین. الان همش حرص میخورم ...

نه ماشین مدل بالایی نیست 🤣پرایده  

قبلن سرکار پیاده میرفتم هزار چشم دنبالم بود الان ماشین راحت میتونم برم بیام 

من بهترینم و بهترین هارو رقم میزنم 🌱🌿 
۳۰ گرم خودم خریدم تو این دوسال‌قبلش یه گوشواره داشتم که شکسته بود😁

ایول

ان شاءالله که بیشتر بخری امسال 😍❤️

ای جان خب باز دوباره براتون میگیرن

بله بعداً دوباره میخره 

الآنم ماشین رو میگه برای خودم میخره ک من ترغیب بشم برم گواهینامه بگیرم 

چون از رانندگی میترسم دوست داره منو با ترسم روی رو کنه و ترسم بریزه

نه ماشین مدل بالایی نیست 🤣پرایده قبلن سرکار پیاده میرفتم هزار چشم دنبالم بود الان ماشین راحت میتون ...

مبارکت باشه . منم پراید خریدم واسه خودم. اما خب دخترم نمیزاره رانندگی کنم. مونده گوشه پارکینگ. میگم طلام حیف شد.

ممنون عزیزم. همچنین. نزدیک ۶۰ گرم داشتم خورد خورد تو ارزونی فروختم.

غصه نخور برای چی فروختی ؟ماشین یا خونه؟

۷۰

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید