2777
2789
عنوان

چند گرم طلا دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 2735 بازدید | 145 پست
بله بعداً دوباره میخره الآنم ماشین رو میگه برای خودم میخره ک من ترغیب بشم برم گواهینامه بگیرم چون از ...

نخر .منم ترس داشتم ماشین خریدم همچنان ترس تو تنم هست. میخوام رانندگی کنم کلی عذاب میکشم‌ . طلا بهتره.

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

0گرم🥲

💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
بیشتر ببینید
غصه نخور برای چی فروختی ؟ماشین یا خونه؟

ماشین . هوایی شدم گفتم واسه خودم وسیله داشته باشم. شوهرم ۸۰ تومن داد گفت بقیه اشم طلات رو بفروش بخر. منم خریت کردم تو ارزونی ها ۴۰ گرم فروختم. بعدش باردار شدم و دخترم الان شیرخواره نمیزار رانندگی کنم خودمم دوبار یه اتفاقی افتادم چشمم ترسید. ماشین بلااستفاده افتاده .

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 
بله بعداً دوباره میخره الآنم ماشین رو میگه برای خودم میخره ک من ترغیب بشم برم گواهینامه بگیرم چون از ...

خب پس چقدر خوب 

ان شاءالله همین امسال بتونین ۳۵گرم طلا رو دوباره بخرین 

دیگه مهم نیست آدما راجبم میخوان چه حرفی بزنند چون فقط خودمم که برای خودم میمونم.و این خودمم که به فکر خودم هستم نه هیچ کس دیگه ای😊🙂

طلا نمیدونم چند گرمولی پس اندازم سکه میخرم

خیلی هم خوب❤️

دیگه مهم نیست آدما راجبم میخوان چه حرفی بزنند چون فقط خودمم که برای خودم میمونم.و این خودمم که به فکر خودم هستم نه هیچ کس دیگه ای😊🙂

من یه نیم سکه دو ماه پیش خریدم ۳۱ و سیصد، الان ۶۰ تومنه

خیلی هم خوب ان شاءالله امسال بتونی بیشتر پس انداز کنی و بیشتر بخری♥️

0گرم🥲

غصه نخور 

ان شاءالله به زودی زود بتونی پس انداز کنی و طلا بخری❤️

20 گرم همرو از قبل دارمیه ربع سکه ام داشتم شوهرم هفته پیش فروخت ۲۴ تومن الان شده ۳۳ تومن😐

برای چی فروختن ؟

ماشین . هوایی شدم گفتم واسه خودم وسیله داشته باشم. شوهرم ۸۰ تومن داد گفت بقیه اشم طلات رو بفروش بخر. ...

اشکال نداره اصلا غصه نخوری ها 

ان شاءالله دوباره میخری ❤️

غصه نخور ان شاءالله به زودی زود بتونی پس انداز کنی و طلا بخری❤️

ان شاءلله عزیزم 

💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
بیشتر ببینید