2777
2789

دختره افغانه همه تف و لعنت میکنن پسر خالمو

ولی من دلم میسوزه عذاب وجدان میگیرم گناه داره خب الان بیچاره پسر خالم شوق و ذوق داره ک مثلا سرو و سامون گرفته عروسی گرفت همه فامیل خیلیی بد رفتار کردن همه بهشون میگن مگ دختر قحط بود و اینا 

ولی چرا آخه ب ما چ ربطی داره من ک دلم برا پسر خالم میسوزه خب بنده خدا گناه داره اونم این زندگیشه بنده خدا 

هر بژی کورد ✌

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

الان همه میان به تو توهین میکنن کاش ما آدما درک میکردیم فارغ از هر نژادی ابتدا انسانیم

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
بیشتر ببینید

جون یه جونمون کنن نژاد پرستیم 

ببین من میگم اینکه افغان ها زیادن بخاطر بی برنامگی  دولت هست وگرنه که ایرانی ها هم کم مهاجرت نکردن 

اینها هم اگر سامان دهی میشدن و ظرفیت ورودشون مشخص بود و با سطح بالا و گزینش میومدن اشکالی نداشت 

وضعیت خراب ما باعث شده خیلی دیگه اوضاع خر تو خر بشه 

پس فردا دیگه جای خودمون نیست 

اینها با فرهنگ خودشون اومدن و اینقدر زیادن که تو جامعه مقصد حل نمیشن بلکه فرهنگ خودشون رو دارن اثر گذار میکنن و این بده 

افغان ها که حساس بودن روی ازدواج که حتما باید با افغان وصلت کنن ولی الان مدتیه که دختراشون رو میدن ب ...

میخان جا پاشونو سفت کنن 

خاک بر سر اون ایرانیا

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️

ببخشید ولی شاید انتظار داشتن بیاد دخترای اونارو بگیره😂😂😂😂

ن بخدا 

ازشون اصصصلا دختر نداشت 

تا همین قبل اینک پسر خالم اینو بگیره میگفتن کسی ب این زن نمیده الان هم ک زن گرفته زنشو مسخره میکنن

هر بژی کورد ✌