خانمهای گل تو رو خدا ازتون خواهش میکنم خواهش میکنم خواهش میکنم ه جوری کمکم کنید دارم دیوونه میشم شده مشاور خوب بهم پیشنهاد بدید 😭
دختر میخواد بره هنرستان معدلش بالاست برای بچههای فامیل همسر ناشیا دارن میان تو فامیلی تجربی یا ریاضی هر کاری میکنم نهایتاً بره انسانی قبول نمیکنه ن رشتهای هم که تو انسانی میخواد بره ادبیات اصلاً رشته خوبی نیست😭
بهش میگم اگه میخوای بری رشتهای به جز این معلمی هم خیلی واسه زنا مناسبه یه کمی حداقل بهتره ولی قبول نمیکنه رشتهای که میخواد بره هنرستان انیمیشن سازی درآمد نداره و اگرم بخواد بره راحت میتونه مهاجرت کنه من اصلاً دوست ندارم مهاجرت کنی میتونم به اونجا کلاً عوض میشه فضای اونجا سمیه،
یه بار تاپیک زدم ولی خواهش میکنم یه جوری کمکم کنید اصلاً نشد حرفاتون رو بخونم
توی جمع خانوادگی میشینیم بچهشون معدل خیلی بالای بچهشون توی ریاضی رتبهشون تو المپیاده مختلف و اینا صحبت میکنن من خیلی خجالت میکشم با علایق و رشتهای که دخترم میخواد بره😭
دختر من هرچی میخواست گوشی میخواست اینو میخواست اونو میخواست از دهن خودم زدم گذاشتم دهن اون الان نمیدونم چطوری انقدر میخواد تو روی من وایسه خیلی ازش نارضیم حس میکنم یه انسان خیلی چیزی تحویل جامعه دادم. چیزی که خیلی بهش علاقه داره نویسندگی و موسیقیه خودشم میگه میگه اگه بخوام دانشگاه نویسندگی برم اونقدر درآمد نداره. دخترم کتاب نوشته ، خودم نخوندم فامیلام میگن مبارک باشه چند تاشون ولی خب برگشت بهم گفت آخر سر میخواد از این راه به چی برسه اگه به چیزی رسید 😭
نمازم نمیخونه موهاشم بیرون تو حجاب از دستش عاصی شدم تو رو خدا بهم بگید چیکار کنم 😭😭😭😭