2777
2789

سلام خوبان لطفا لایک نکنید و فقط کامنت بزارید و نیت ننویسید

منم برای حاجت روایی هر کدومتون یک بار دعای فرج میخونم 

لطفا برای حاجت رواییم دستاتون رو ببرید بالا و از ته دل ۷ بار یامولانا یا صاحب الزمان بگید و از خدا بخواید ک ب برکت این اسم اعظم حاجتمو بده.

ممنون ک هستید.

لایک ک کردم ینی خوندم.

انشالله حاجت روایی هممون.

🎀🎀هر وقت دلت گرفت تگم کن برات حمد بخونم . برای حاجت روایی محتاج دعاتم🎀🎀

نرگس و علی

ان شاالله حاجت روابشی عزیزدلم

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A                                                  

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نفست حق خانم گلمحتاج دعا

قربونت عزیزم☺️❤️

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A                                                  

بیشتر ببینید

سلام عزیزم، الهی بحق این لحظات ناب، بحق آخرین اذان صبح ماه رمضان امسال، حاجتروابشی🤲🏻

یا مولانا یا صاحب الزمان 🤲🏻

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🌸 

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
بیشتر ببینید

🌹هرکس که ذکر زیر را پیش از نماز صبح بخواند؛ هر حاجتی داشته باشد به استجابت میرسد :🔻

🔶بِسْمِ اللَّهِ وَ صَلَّى اللَّهُ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أُفَوِّضُ أَمْرِی إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِیرٌ بِالْعِبَادِ فَوَقَاهُ اللَّهُ سَیِّئَاتِ مَا مَکَرُوا لا إِلَهَ إِلا أَنْتَ سُبْحَآنَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ

🔶به نام خدا و درود خدا بر محمد و آل او و کار خود را به خدا مى‏ گذارم که او به حال بندگان بصیر است پس خدا حفظ کرد هر بدى را که مکر دشمنان بر انگیزد و خدایى جز تو اى ذات یکتا نیست پاک و منزهى تو و من از ستمکارانم

به نیت شما خوندم. 

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
بیشتر ببینید
🌹هرکس که ذکر زیر را پیش از نماز صبح بخواند؛ هر حاجتی داشته باشد به استجابت میرسد :🔻🔶بِسْمِ اللَّه ...

ممنون گل

🎀🎀هر وقت دلت گرفت تگم کن برات حمد بخونم . برای حاجت روایی محتاج دعاتم🎀🎀