2777
2789

میخوان برن خونه دایی مامانم 

دایی مامانم سال پیش فوت کرده هنوز سالگردش نشده.

بعد الان میخوان یه سری برن پیش زندایی مامانم که از قضا پسرشونم که مجرده اونجاست. میدونم کاری ب من نداره منم اصلا آدم خجالتی نیستم ولی جوش سنگینه 

و ممکنه دخترای دایی مامانمم اونجا باشن من زیاد در ارتباط نیستم باهاشون.

حالا مامانم میگه هم حال و هوات عوض میشه هم احترام میزاری. نمیدونم چیکار کنم)))): میدونم برم اونجا ساکت ساکت میشینم و حوصلم سر میره

خدا با منه🌹

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چه جالب 

منم امشب قراره برم خونه مامان بزرگمینا

دایی مامانم دعونه اونام پسر بزرگ دارن 

فقط من معذب نیستم بیخیالم 

اون کیه که بخوام معذب بشم بخاطرش

در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

وجود دارم که😂 یعنی چی

منظورم اینه که اگر مجردی اینور اونور برو...بذار دیده بشی...

من خودم خوشم نمیاد از مهمونی ادم بزرگا...اما بنظرم اشتباهه نرفتن و حضور نداشتن...

«خدایا آرام کن دلهای ما را»

بابا پسره دیگه لولو خورخوره که نیست 

دوست عزیزی که معتقد هستی هرکی دوست پسر داره خرابه ، هر دختری که حجاب نداره عقده ای هست و هر خانم مطلقه ای قصد داره شوهر شما رو از چنگتون در بیاره و از شما بی ارزش تر هستش ازتون عاجزانه خواهشمندم هرجا کامنت های منو دیدید لطفا روشون ریپلای نزنید چون مم واقعا اعصاب ندارم با امثال شما بحث کنم . ضمنا اینم بگم اگر به عنوان امر به معروف و نهی از منکر دلی رو توی این سایت میشکنی و بعد از اذان رو به قبله شروع به عبادت میکنی از حیوان هم نجس تر هستی ! لااقل اگر از بنده های خدا شرمی نداری از خدای بالاسرش کمی بترس .....

بیشتر ببینید